От кои зодии се раждат серийните убийци

Хората от тези четири знака статистически имат по-голям шанс да бъдат убийци

Малко интересна статистика, която казва много за зодиите и техните характери.

Какво превръща един човек в сериен убиец? Според много отговорът се крие в семейната среда от детството, други търсят проблема на физическо ниво и го свързват с дадени здравословни състояния, трети пък намират връзката между престъпниците в техните натални карти.

Последната хипотеза е подкрепена от проучване, проведено през 2008 година от социолога д-р Ян Руис, който разглежда рождените астрологични карти на 300 серийни убийци от цял свят. Той открива, че статистически по-голямата част от тях са родени под знака на тези четири зодии:

Близнаци

Двойната натура на Близнаците обикновено се проявява в желанието им за всестранно развитие и любовта към новите неща, но в някои случаи променливият им характер стига до екстремни нива. Високата им интелигентност им позволява с лекота да залъгват хората около тях и да крият двойствения си начин на живот.

Това се е случило със серийните убийци като Питър Сътклиф, по-познат като Йоркширския изкормвач, Джефри Дамър, известен като Канибала от Милуоки, и Дейвид Ричард Берковиц, убиецът познат с името Синът на Сам – всички те са родени под зодията на Близнаците.

Най-отмъстителнителните хора са родени от тези две зодии

Стрелец

Огненият знак, който обича предизвикателствата и силните емоции, лесно може да прекрачи границата. Представителите на тази зодия са наградени с късмет в живота, което ги кара да си мислят, че всичко може да им се размине и това допълнително увеличава желанието им да надхитрят съдбата. В някои случаи те са способни да развият така наречения божествен комплекс – виждат себе си като по-висши от другите до такава степен, че се смятат за достойни да решават съдбата на хората.

Стрелец е и знаменитият убиец Тед Бънди, както и други престъпници като Роузмери Уест, Магистралният убиец Лари Ейлър и други.

От кои зодии се раждат серийните убийци

Дева

Това е зодията, от която се раждат перфекционисти до болестно състояние. Те наблюдават всеки малък детайл и обичат да си представят себе си в центъра на собствения си съвършен свят. Обикновено Девите са с високо самочувствие и смятат себе си за по-важни и специални от останалите. “Убийците от тази зодия са екстремно педантични. Те или умело си прикриват следите и дълго остават незаловени, или изпращат съобщение към света, като създават фурор около себе си с грозни и публични убийства”, споделя д-р Ян Руис.

Известни убийци от тази зодия са Алберт ДеСалво, Бостънския удушвач, и Ричард Анджело, познат с името Ангелът на смъртта.

Най-големите използвачи в зодиака

Риби

Въпреки че са смятани за едни от най-емоционалните в зодиака, сред Рибите са серийните убийци с най-много жертви. Тяхната уязвима страна ги кара да влизат в ролята на добри хора, с което успяват да измамят жертвите си. Същевременно тяхната вродена интуиция им позволява да излизат по-лесно от ситуациите и това ги прави по-тудни за залавяне от полицията. Обикновено убийците Риби имат грешна представа за реалността и често са обвързани с окултни практики.

Такива престъпници са Ричард Рамирес, познат с имената “Натрапникът на долината” и “Нощен сталкър”, както и известният убиец клоун Джон Уейн Гейси, върху когото е базиран и героят Пениуайз от книгата на Стивън Кинг.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка