Астро Мания : Зодии07 ФЕВРУАРИ 2021

Накратко за влиянието на планетите в астрологията

Бърз гайд за основите на астро влиянията от всяка планета

Какво трябва да знаем за всяка планета и астрономическо тяло – как ни влияят и какво казват за нас спрямо разположението им в наталната ни карта?

Често говорим, че в момента сме под влиянието на някоя планета, а че друга навлиза в своя ретрограден период, но какво точно стои зад това? Ако се изгубихте сред понятията в астрологията, краткият гайд, който подготвихме, ще ви бъде полезен.

Слънце

Управлява зодията: Лъв

Слънцето оказва най-голямо влияние върху характера ни. Асоциира се с гордост, силна енергия и самостоятелност, а на наталната карта той заема най-важно място, защото най-ясно говори за личността ни.

Луна

Управлява зодията: Рак

Ако Слънцето е осъзнатото, това, което всеки може да разпознае в себе си, както  и другите да видят в него, то Луната е обратното. Тя е свързана с неосъзнатото, емоциите и настроенията. Когато сме под й влиянието, Луната ни прави по-чувствителни, но и ни помага да достигнем до вътрешен покой по-лесно.

Зодиите, които най-трудно се справят с провала + как да го преодолеят

Меркурий

Управлява зодията: Близнаци, Дева

Най-турбулентната планета и тази, от която най-много се страхуваме. Меркурий се асоциира с комуникациите и интелекта. Позицията на планетата в рождения ни хороскоп формира начина, по който мислим и какво впечатление правим на другите.

Венера

Управлява зодията: Телец, Везни

Подобно на богинята, на която е кръстена, тази планета е свързана с красотата, женското начало и удоволствията. Под нейно влияние се раждат талантливи поети и естети.

Накратко за влиянието на планетите в астрологията

Марс

Управлява зодията: Овен

Много по-агресивна енергия носи Марс, който се асоциира с мъжкото начало. Влиянието му засяга сексуалните ни желания и ни прави по-склонни към крайни емоции като агресия.

Сатурн

Управлява зодията: Козирог

Влиянието на тази планета се усеща най-силно върху сферата на професионалното развитие. Когато Сатурн е в активен период, тогава сме още по-амбициозни и целеустремени, а в наталната карта той символизира пред какви затруднения се изправя човекът.

Юпитер

Управлява зодията: Стрелец

Юпитер е тясно свързан със Сатурн – влияе най-много върху финансите ни, както и здравето, а в наталната карта показва какви възможности ни очакват в живота.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Нептун

Управлява зодията: Риби

Най-мистичната планета, обгърната в неясноти и непредвидимост. Когато сме под влиянието й, този период от време винаги е хаотичен, но и изпълнен с много креативност.

Уран

Управлява зодията: Водолей

Уран е планетата, която най-силно може да промени ежедневието ни, когато е активна, защото се асоциира с големи промени, притеснения и важни новини.

Плутон

Управлява зодията: Скорпион

Планетата на смъртта, хаоса и трансформациите – в наталната карта тя е свързана с начина, по който един човек се справя в най-трудните си моменти, както и в най-успешните.

Малко хора знаят това за зодиите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...