Астро Мания : Зодии01 СЕПТЕМВРИ 2021

Най-токсичните бивши са от тези зодии

Мъжете от тези зодии стават най-досадните бивши гаджета

Внимавайте кого зарязвате – тези три зодии може да не са най-добрите партньори, но като бивши са в пъти по-опасни и токсични.

Телец

Спокойният им маниер като на човек, здраво стъпил на земята, често работи като прикритие за опасния характер на Телците. Когато връзката приключи, те буквално показват рогата си и ще опитат всякакви форми на манипулация, за да ви тормозят. Още по-лошото е, че са изключително постоянни и отмъстителни, затова, ако те са били зарязани, трудно ще се отървете от тях бързо.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Лъв

При този огнен знак драмата рядко липсва – вероятно сте го усетили още по време на връзката си с него. Когато тя приключи обаче, особено ако е било не по тяхно решение, Лъвовете стават още по-крайни в преструвките си, илюстрират умело себе си като жертвата и търсят начин да ви манипулират да се върнете при тях… или най-малко да искате да се върнете при тях, за да може те да ви откажат и отново да се чувстват като победители.

Дева

Като ваш партньор той винаги знаеше как и какво трябва да направите и контролираше всеки момент от вашия живот, но за сметка на това вероятно се е вслушвал в думите ви и ви е карал да се чувствате разбрана. Като ваш бивш пък Девата ще намери начин да използва това, което е научил за вас, срещу вас и за да влезе под кожата ви. Той е от онзи тип бивши, които дълго таят лоши чувства и дори се обсебват с мисълта за вас, а през повечето случаи дори не ви искат обратно – само търсят отмъщение.

Най-неверните мъже според зодията

5 зодии, които никога няма да се съберат с бившия си

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка