Защо не може да те преодолее според зодията му?

Девата и Ракът са зодиите, които имат най-голям шанс да не могат да преодолеят бившите си.

Имате ли бивш, който отказва да приеме, че между вас нещата са приключили? Ако се питате защо не може да ви преодолее, проверете коя е зодията му.

Овен

Мъжете от тази зодия са много страстни, но и егоистични. Затова когато загубят любим, може да започнат да се държат по неочакван за вас начин. Не вярват, че не могат да си върнат човека до себе си и може дори да прекалят в стремежа си.

Телец

Ако той е Телец, най-вероятно му липсва физическата връзка между вас. Мъжете от тази зодия бързо се привързват физически към хората и не могат да свикнат с идеята, че вече не могат да ви прегърнат или че вече не сте негова. Това може да прерасне дори до вманиачаване, така че бъдете внимателни.

Близнаци

Те се влюбват в комуникацията и най-вероятно това им липсва най-много. Ако Близнак се е влюбил във вас, значи най-вероятно харесва вашия интелект и начина, по който може да говори с вас. Те също така мразят да бъдат сами, затова бързо може да потърсят някой, с който да ви заменят, но това не значи, че ви е забравил.

Зодиите с най-висок драма фактор в любовта

Рак

Това е най-сантименталният знак и е нормално да не може да ви преодолее. Най-вероятно след раздялата се е вкопчил във всички предмети, оставени от вас. Вродената му чувствителност му пречи да продължи.

Лъв

Лъвовете са ориентирани към успеха и най-вероятно фактът, че не е успял да създаде успешна връзка с вас го мъчи. Сигурно търси проблем в държанието си и се опитва да разбере как да се подобри.
Едновременно с това мъжете от тази зодия мразят да бъдат игнонирани, затова няма да ви остави, докато не му обърнете малко внимание.

Защо не може да те преодолее според зодията му?

Дева

Проблемът на Девите е, че премислят всичко и анализират всяка стъпка. Затова нищо чудно, че не може да продължи напред. Той обвинява себе си и смята, че ако намери какъв е бил проблемът и го поправи, ще може да се съберете отново. Вас вижда в най-добрата ви светлина и не иска да приеме мисълта, че може да ви загуби.

Везни

Ако мъж от тази зодия ви търси след раздялата, най-вероятно вижда някаква несправедливост в начина, по който сте приключили връзката. Може да реагира и в двете крайности – или да ви бъде много ядосан и отмъстителен, или да бъде двойно по-мил от преди в опит да ви върне обратно.

Какво очаква всяка от зодиите през пролетта?

Скорпион

Не може ли да ви преодолее Скорпион, значи вие сте била много специална за него. Той бързо може да създаде силна връзка с някого, но рядко ще покаже, когато е наранен. Ако вие сте разбрали за неговата тъга по вас, най-вероятно той наистина е отчаян да ви върне при себе си.

Стрелец

Когато Стрелец не може да продължи напред, най-вероятно в него се води битка, защото той мрази хора, които се привързват твърде много. Но сега, когато той е от тази страна на нещата, не знае как да се справи с емоциите си. Ще стане невротичен, нетърпелив и раздразнителен заради това, но пак ще ви потърси.

Козирог

Почти никога здраво стъпилият на земята Козирог няма да има проблем да продължи напред след раздяла. Повечето мъже от този знак са ориентирани към целта си и дори да загубят някого по пътя към нея, те няма да се впечатлят. Ако наистина иска да се върне към вас, то вие сте специална и без вас се чувства загубен. Заемала сте голяма част от живота му и той да си е представял семейство с вас.

Зодиите, обречени на нещастна любов

Водолей

Водолеите са известни с интелекта си и най-вероятно това му пречи да ви преодолее. Той премисля всеки детайл и не може да се примири с отказа ви. Неовото доверие е било предадено и това го наранява.

Риби

Вечно вярващ на интуицията си, мъжът Риби не може да приеме, че е сбъркал по отношение на връзката ви. Затова до последно ще се опитва да ви спечели и да ви накара да му дадете нов шанс. Смята, че ако е достатъчно убедителен, вие няма да имате избор.

Кои зодии ви привличат?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ЗНАЦИТЕ

Най-емоционалните знаци в зодиака
Характеристики на знаците04 МАРТ 2022

Най-емоционалните знаци в зодиака

Внимателно подбирайте думите си в тяхното присъствие

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му
Характеристики на знаците30 ЯНУАРИ 2022

Какво трябва да знаете за него, преди да кажете "да", според зодията му

Не се омъжвайте за него, преди да научите тези неща за характера му

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?
Характеристики на знаците20 ЯНУАРИ 2022

Какво да направите сутрин според зодията си, за да е успешен денят ви?

Най-добрата сутрешна рутина за вас според астрологията