Астро Мания : Зодии25 АПРИЛ 2018

Най-подходящите любовници за зодия Телец

Трябва да могат да предложат романтика, но и удобства

Като земен знак, управляван от Венера, Телецът държи на сигурността, удобствата и лукса.

Романтиката не е чужда на мъжете Телци, още по-малко на жените. Напротив, дамите от тази зодия често са много сантиментални и ценят милите жестове на любимия човек. Най-добре е обаче това да се случва в обстановка на комфорт и лукс. Когато любовта и парите вървят ръка за ръка, Телецът е най-доволен.

Най-подходящите партньори за Телеца обикновено са другите земни знаци, както и водните. В това число влизат и хората, които имат силно земно или водно влияние в наталния си хороскоп. А ето и най-добрите попадения:

1 – Телец и Дева

Два земни знака означава двойна доза практичност и стремеж към сигурност. Това може да се окаже проблем и връзката да стане скучна, но обикновено формулата за Телец и Дева работи перфектно. Тяхното романтично и малко старомодно партньорство е основано на отговорността, споделените ценности и упоритата работа за постигане на общо благополучие. А привързаността и доверието помежду им правят секса наистина вълшебен.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

2 – Телец и Риби

Между тези две зодии има кармична връзка. Всеки от партньорите дава на другия точно онова, което му е най-нужно. Телецът е като скала за чувствителните Риби и им осигурява емоционална сигурност, когато изпаднат в някое от своите депресивни настроения. Рибите пък внасят във връзката мечтателност и романтика. В леглото, тяхната нежност отключва вулкана от чувственост, който дреме у всеки Телец.

Истината за зодия Риби

3 – Телец и Козирог

За Телеца любовта е просто химера, ако ги няма общите ценности и най-вече споделените цели в живота. Козирог пефректно разбира това. Нещо повече, този кардинален знак умее да привежда успешно идеите в действие. Това прави съюза на Телец и Козирог перфектен за семейство. С времето, чувствеността в тази двойка не намалява, а расте.

Вие сте един истински Козирог, ако…

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка