Астро Мания : Зодии05 МАРТ 2019

Меркурий е ретрограден почти цял месец

Едновременно с това се задават още феномени, които ще имат влияние върху всички ни.

Първият ретрограден Меркурий за годината започва от днес, 5-ти март, и ще продължи почти до края на месеца – 28 март. Близнаци, Риби и Дева да внимават.

Когато Меркурий е ретрограден всички сме на нокти какво ще се случи. Комуникацията винаги страда по това време, но това не е изцяло лошо.

Този път планетата попада в Риби, което ще се отрази на всички ни с настроение за вглъбяване в себе си. Ще искаме да се спрем и да преосмислим случващото се в живота ни.

Вместо да бързаме да излезем навън след работа, ще ни се иска да си останем вкъщи и да си дадем равносметка. Можем да потърсим начин да бъдем по-креативни и да освободим художника в себе си.

Лошите ефекти на ретроградния Меркурий ще се отразят на всички ни, но най-засегнати ще бъдат зодиите Риби, Близнаци и Дева. За тях този период може да се окаже много стресов и натоварващ.

5 планети определят какви сме у дома, в любовта и в секса

Едновременно с това, на 6-ти март Уран преминава в Телец, което ще продължи седем години. Планетата е символ на новото начало, промяната и иновацията, а Телец е зодия, обвързана с пари, изкуство и материално важните неща за нас.

Това не е последният феномен, на който ще се натъкнем тези дни. Всичко това ще се комбинира с новолуние, което също така дава енергия за ново начало.

Заедно с влиянието на Меркурий това ще ни афектира като промени нашите ценности и това, което има значение за нас. Ще видим нова перспектива на случващото се и ще започне нова, макар и малко хаотична, част от живота ни.

Календар на всички Новолуния през 2019-а

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка