Какви са мъжете от различните зодии в брака

Съпругът Овен е много забавен и див, но и егоист, не очаквайте сериозност от Водолеите

Овен: Вие сте истински щастливки, ако до вас има един мъж Овен, тъй като той е един изключително забавен, любящ, див и вълнуващ съпруг. Едновременно с това, те обичат нещата да стават по техен начин и си падат малко егоисти.

Телец: Добрата новина? Той е лоялен, трудолюбив и ще се прибира всяка вечер по едно и също време. Той е почтен човек и ще можете да разчитате на него. Но едновременно с това е и малко скучен и ще очаква същата лоялност и от вас.

Близнаци: Този мъж може едновременно да бъде най-добрият, но и най-лошият съпруг. Той е страхотен събеседник, интересен и интелигентен е. Но е и много словоохотлив и понякога може да бъде труден за понасяне. Ще иска непрекъснато да му осигурявате разнообразие, а това ще бъде доста непосилно за мнозина.

Рак: Този мъж е като едно гальовно плюшено мече. Обича да се гушка почти толкова, колкото обича и... майка си. Да, Раците обикновено са доста привързани към майките си. Лошото е, че той ще има високи очаквания към вас и ще иска да бъде точно толкова добра, колкото е и майка му.

Лъв: Никога няма да ви е скучно с един Лъв. Той е артист, той е блестящ, динамичен и е страхотна партия за вски купон. Но ако не е в центъра на вниманието, той ще бъде изключително намусен. Този мъж е и страшно суетен, така че се уверете, че имате двойно огледало у дома.

Дева: Ако имате нужда от сериозен и организиран човек до себе си, то мъжът Дева е идеалният избор за съпруг. Той винаги е стъпил здраво на земята, обича реда и спазва обещанията си, но понякога може да ви задуши с тази си своя педантичност.

Везни: Той е общителен, приятен, романтичен и сладък, но не само за вас, а за всяка дама, която срещне. Тези съпрузи са известни като големи играчи и чаровници, така че внимавайте.

Скорпион: Съпрузите Скорпиони са лоялни, изключително страстни и директни. Никога няма да ви е скучно в леглото и ще бъдете винаги задоволена. Но колкото са добри и мили, така и могат да ви засегнат само с дума. Изключително потайни са.

Стрелец: Те са винаги готови за нови приключения и обожават пътуванията. Те са изключително забавни и интелигентни. За съжаление обаче, те стават ужасни, когато губят. Изключително избухливи са и доста нетактични.

Козирог: Той е трудолюбив и изключително амбициозен, което го прави чудесен партньор. едновременно с това е и много лоялен, със силна воля и е независим. Но той може да бъде изключително упорит, обичащ да контролира и дори понякога емоционално студен.

Водолей: Той е млада душа, винаги е готов за купон (както в спалнята, така и извън нея), търси новото и нестандартното в живота. Той обаче може да е доста непокорен и несериозен, мъж, на който не може да се разчита.

Риби: Съпрузите Риби са сладки, романтични и страстни, като едновременно са и перфектните слушатели. Те дават сърцата и душите си, но са хора на крайностите. Както са изключително топли към вас, така могат да изстинат внезапно. Човек никога не знае какво може да очаква от тях.

Преди да кажете “Да”, е добре да знаете с какъв точно човек се забърквате и какъв ще бъде бракът ви с него.

Звездите са тези, които ще подскажат плюсовете и минусите на мъжете от всяка една зодия и какви ще бъдат те, когато се оженят. Дали той ще е лоялен, дали ще се грижи за вас, дали ще ви е скучно или пък напротив, бракът ви ще е песен, ща научите тук:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка