Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Красивото чувство ги връхлита бързо, но при някои от тях си отива със същата скорост

Тези три зодии са безкрайно различни, но си приличат по това колко бързо попадат в плен на любовта.

Обикновено хората от тези знаци имат доста имена в списъка си с бивши любови. Имат слаб ангел и буквално се хранят от чувството на еуфория, което ни завладява с влюбването. Понякога успяват да го задържат, но друг път ги напуска също толкова внезапно.

ОВЕН

Овните нямат търпение за нищо, включително за любовта. Искат я в-е-д-н-а-г-а! Когато някой им хване окото, могат да се озоват в леглото с него още същата вечер и не намират нищо странно в това. Продължителните ухажвания и игрите на котка и мишка може да допадат на зодии като Скорпион или Дева, но не и на пламенния Овен. Ако ви хареса, ще ви го покаже на мига и ще ви ухажва с по детски неудържима настоятелност. Очарователно, нали? Лошото е само, че също толкова по детски Овенът има навика внезапно да губи интерес.

3 зодии, които обикновено са доста зле в секса

ТЕЛЕЦ

Любовчии са, особено жените. Този знак е управляван от Венера и любовта му е в кръвта. Телците са чувствени и суетни,  за тях животът без любов е като вечеря без вино. Грижат се винаги около тях да орбитрират ухажори, с които потенциално би могло да се получи нещо. И то обикновено се получава – тези хора хлътват лесно, макар че изискванията им в една сериозна връзка са високи.

Най-подходящите любовници за зодия Телец

РИБИ

От всички зодии, Рибите са най-безнадеждни, когато говорим за влюбване. Когато съзрат у някого своята муза, хлътват тотално и на мига. Идеализират обекта на чувствата си и смесват реалност и фантазия във феромонен коктейл, който ги опиянява и им пречи да мислят за каквото и да е друго. Когато не са влюбени, са дълбоко нещастни, затова няма шанс да останат сами задълго – Рибите са или влюбени, или в отчаяно търсене на обект за чувствата си.

Още Астро:

Двата типа хора от всяка зодия

Най-опасната черта на всяка зодия

Какви са мъжете в любовта според зодията

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка