Астро Мания : Зодии24 СЕПТЕМВРИ 2020

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

В няколко думи за това какво ви очаква през новия сезон

Есента винаги носи възможност за ново начало, макар и вече годината да не е в своя зародиш. Този път сезонът е още по-обещаващ за позитивни промени.

Овен

Подгответе се за промени в кариерата – макар и на първо време да ви се струва сякаш сте изправени пред проблеми и затруднения, по-късно ще осъзнаете, че новото начало е точно това, от което сте имали нужда.

Телец

Типично есенно, ще ви се иска да прекарате по-голямата част от сезона у дома и без много шум. Чак по средата на октомври ще изпитате желание отново да сте сред хора и тогава ще започне парти сезонът за вас.

10 от най-красивите цитати за есента

Близнаци

Ако втората част на септември ви се струва неприятна, можете да обвините ретроградния Марс. Следващите месеци, обаче, ще са много по-позитивни за вас и дори влиянието на Меркурий няма да ви попречи толкова, затова се въоръжете с търпение да се справите през трудностите сега.

Рак

Макар и първият ви инстинкт в следващите месеци да е да се заровите със задачи у дома и на работа, съветът ни е да не го правите. Вместо това се възползвайте от благоприятния период за вас и се насладете на излизания с приятели.

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

Лъв

Този сезон вие сте най-желаните – кипите от самочувствие, а мъжете не могат да ви устоят. Доброто ви настроение ще допринесе и за изграждането на благоприятна основа за останалите сфери на живота ви, така че тази година есента се очертава като вашия сезон.

Дева

В първата част на сезона астрологическите събития ви насочват в посока “по-малко работа, повече време за семейството”. След това пък ще настъпи период, в който ще искате да се отдадете на повече време за себе си и за нови креативни проекти.

Най-студените знаци в зодиака, които не допускат никого до сърцето си

Везни

Като едни от най-отдадените на любовта зодии, ще се зарадвате да чуете, че в следващите месеци ще сте на силна романтична вълна. По-късно, когато дойде ред на ретроградния Меркурий, ви съветваме да не се заемате с големи проекти и да не взимате важни решения.

Скорпион

Периодът на ретроградния Меркурий силно ще ви афектира и ще причини появата на конфликти между вас и близките. След края му нещата отново ще започнат да се нареждат за вас и ще е време да обърнете внимание на старите приятели.

Стрелец

Началото на сезона носи щастливо развитие на нещата в офиса, което ще даде тон на останалите месеци. Въпреки това по време на ретроградния Меркурий внимавайте на кого се доверявате.

Есента ще донесе любов за Везни и Скорпион, но проблеми в кариерата за Овен

Козирог

Макар и да стартирате сезона с неприятни събития у дома, останалата част от месеците ще бъдат изпълнени с щастливи моменти. Съсредоточете се върху работата си и не се страхувайте да разчитате на приятелите си за помощ.

Водолей

Още в първите дни на есента ще уцелите джакпота и ще подобрите финансовото си състояние. Но не бързайте да се отпускате – периодът на ретроградния Меркурий ще бъде особено тежък за вас, затова се подгответе за премеждия.

Риби

Есента се очертава да бъде особено трудна. Бъдете внимателни как организирате парите си, особено по времето на ретроградния Меркурий. След края на тежкия период пък ще се наложи да претърпите срив в отношенията с най-близкия.

4 зодии, които не стават за връзка

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...