Астро Мания : Зодии26 АВГУСТ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Дева

+ 3-те зодии, които са нейните сродни души

Противно на повечето очаквания Девите са изключително чувствителни и тихо крият от света своята страстна и романтична страна.

Въпреки че представителите на земната зодия са предпазливи в любовта и не дават сърцето си на всекиго, когато инвестират време и емоции в една връзка, те го правят до самия край. Силно привързани са и ценят стабилността, а проблемите в любовта много ги тормозят. Именно затова Девите трябва да стоят далеч от тези три зодии:

Овен

Овенът е сред по-егоистичните зодии, които обичат да получават тяхното, докато Девите показват любовта си, като се раздават за половинката си. В резултат тази връзка често приключва, когато земният знак е наранен, след като е дал твърде много от себе си заради партньор, който не му отвръща със същото.

Освен това Овенът лесно променя мнението си в любовта и може да приключи връзката преждевременно само защото му е омръзнала.

Лъв

Като зодията, която има нужда от най-много внимание, Лъвът търси партньор, който постоянно ще му напомня за това колко е страхотен. Девата, която е с по-традиционни разбирания, показва любовта си главно с нещата, които прави за половинката си, но това никак не е достатъчно за огнения знак.

Това прави вероятността Лъвът да потърси това, което му липсва в друга връзка, опасно висока, а шансът Девата да остане с разбито сърце е още по-голям.

Водолей

Двойка, която е перфектна за приятелство, но не и за връзка – и двете зодии са много интелигентни и всестранно развити личности, а това прави комуникацията между тях страхотна. Само че разбиранията им в любовта са коренно различни. Водолеят е малко непредвидим и прекалено често си тръгва от връзките си, без да дава обяснение.

Девата пък, която оценява стабилността повече от всичко във връзките, не може да понася несигурността, която тази връзка носи.

Щом Девата ви критикува, значи ви обича

3 зодии, които ще разбият сърцето на зодия Дева

А тези три зодии най-често се оказват техните сродни души:

Телец

Двама души, здраво стъпили на земята с ясна посока и цели в живота – какво повече да кажем. Двете зодии се привличат заради еднаквия си поглед над живота и това прави връзката им изключително хармонична и щастлива. Между Телеца и Девата рядко възникват конфликти, а дори това да се случи, те се разминават без много драми.

Рак

Ракът, който поставя семейството на първо място и обича тихата любов също толкова, колкото представителите на зодия Дева, е точно това, от което те имат нужда. От тази връзка другите знаци в зодиака имат много какво да научат – за взаимното уважение, за правилната комуникация и за баланса в живота.

Козирог

Още една зодия, която привлича Девата с подхода си към живота. И Козирозите са от онези хора, които обичат спокойствието у дома и усърдието на работа. Двете зодии постигат перфектно разбирателство и имат еднакви приоритети, което лишава връзката им от типичните конфликти.

Как трябва да обичате една Дева

Девите са духовните лечители на Зодиака

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка

С какво вдъхновявате другите според зодията?
Зодии27 МАРТ 2022

С какво вдъхновявате другите според зодията?

Най-отличаващото се качество в характера ви е...