Астро Мания : Зодии28 НОЕМВРИ 2021

3 зодии, които ще разбият сърцето на Стрелеца

+ 3 зодии, сред които ще открие истинската си сродна душа

Свободолюбивият огнен знак, управляван от Юпитер, не може да вирее във връзките с тези три зодии.

Стрелците трудно си позволяват да се влюбят лудо, затова и когато това се случи, за тях е особено тежко, ако връзката завърши с тъжен край. Затова и трябва да внимават при отношенията си с тези зодии:

Телец

Като зодия, която истински се вълнува да опитва нови неща, в началото на връзката огненият знак изпитва силно повличане, заради афинитета на Телеца към красивото и лукса. Под влиянието на новия си партньор един Стрелец често чувства нуждата, а и желанието да се промени, но недълго след това промяната би се оказала разочароваща. Накрая на връзката двете страни чувстват как са загубили не само времето си, но и частица от себе си.

Дева

Ако Стрелецът иска да запази свободата си, никога не бива да започва връзка с Дева. Земната зодия, която обича стабилността и реда в ежедневието си, ще принуди огнения знак да се откаже от навиците и поривите си. В резултат Стрелецът се чувства притиснат, нещастен и отдалечен от себе си.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Стрелеца

Козирог

Скуката е най-големият враг на зодия Стрелец, а във връзката с Козирога приключенският дух на огнения знак остава пренебрегнат твърде често. В характерите на двата знака трудно се намират общи характеристики, но за сметка на това между тях се откриват много поводи за спорове. Не е невъзможно връзката да се осъществи, но рядко и двете страни са щастливи в нея.

Ако Стрелецът ви обича, ще ви го каже направо

Ако един Стрелец иска да открие сродната си душа, най-вероятно ще го открие сред тези зодии: 

Овен

Когато тези две огнени зодии се съберат, искрите между тях са неоспорими. Макар и да имат понякога различни възгледи, Стрелецът и Овенът успяват да са щастливи заедно, като основа за това е голямата химия помежду им. И двата знака са много амбициозни и търсят да вземат максимално от живота, затова и се подкрепят и помагат през всяка стъпка и предизвикателство.

Мъжът Стрелец не се обвързва лесно

Водолей

Две зодии, които не търсят сляпо своята сродна душа, но откриват една в друга точно това. Нито Стрелецът, нито Водолеят приоритизират любовта над всичко останало затова и двата знака могат да постигнат стабилно разбирателство и взаимно уважение. Същевременно знаят как да се забавляват затова и връзката им никога не е скучна.

Риби

Въпреки че са много различни, Стрелецът и Рибите си приличат по нещата, които са важни – никога не биха предали половинката си. Двете зодии се допълват перфектно и формират силна връзка, от която всяка страна има какво да почерпи и какво да даде.

Не игнорирайте мълчанието на Овена и липсата на смеха на Стрелеца

Мъжът Стрелец според Линда Гудман

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗОДИИ

Зимна дестинация за почивка според зодията ви
Зодии23 ДЕКЕМВРИ 2022

Зимна дестинация за почивка според зодията ви

Най-накрая можем да го кажем: Честита Нова година!

Идеалната почивка според зодията
Зодии11 ЮЛИ 2022

Идеалната почивка според зодията

Море или планина? Релаксираща почивка или вдигащи адреналина приключения? Звездите разкриват перфектния избор за всяка зодия.

Спокоен Юли за тези три зодиакални знака
Зодии04 ЮЛИ 2022

Спокоен юли за тези три зодиакални знака

Дева, Телец и Козирог с по-различен старт на лятото!

Токсичните приятели и зодиака
Зодии29 МАРТ 2022

Токсичните приятели и зодиака

Приятелството с тези зодии често води до токсична връзка