Пълнолуние във Водолей на 21 август

Предстоят обрати и много емоции за всички зодии

Пълнолунието ще донесе много обрати за всички зодиакални знаци, като някои от тях ще станат доста чувствителни, а за други ще има тревоги.

Част от зодиите ще претърпят разочарования и ще вземат сериозни решения относно приятелствата и партньорствата си. Като цяло обаче Луната ще ви направи по-комуникативни, забавни и не са изключени събирания с хора от миналото.

Относно любовта – ако сте започнали връзка сега, тя ще бъде трайна. Възможно е да ви обхванат странни настроения, както и да имате известни проблеми с приятелите или в кариерата. Затова трябва да се действа сериозно и организирано.

Как ще се отрази пълнолунието на всички знаци?

Овен
Пълнолунието във Водолей ще се опита да ви обърка като намеси чувствата в едно приятелство. Това ще повлияе много силно на емоциите в живота ви. Звездите “съветват” да не се занимавате с нищо ново, което се появи, ами с партньорите, които в момента имате в живота си. Късметът е на ваша страна. Възползвайте се. Приятелите ви са на ваша страна и отношенията ви се развиват в положителна насока.

Телец
Трябва да бъдете внимателни с вашето здраве и отношенията с началниците си. Научете се да правите компромиси. Насочете всички сили в кариерата си, но се опитайте да съвместите професионалния с личния си живот. Помислете добре за връзката си в момента и вижте дали си струва да продължите да хвърляте всички сили в нея. Възможно е да се появят лица от миналото ви.

Близнаци
Пълната луна във Водолей ви кара да се раздвижите малко. Възможна е появата на близки и приятели, с които да се решите на дълго пътуване. Възползвайте се от тях и ще можете да откриете нови хоризонти на професионалното поприще. Елиминирайте всички негативни и песимистични мисли и щастието ще ви се усмихне.

Рак
Пълнолунието може да ви подхлъзне с разходите и да вземете някои грешни финансови решения. Вашият избор може да се основава на емоции, а не на истинските ви нужди. Затова помислете кое ви е приоритет и не харчете пари за другите. За сметка на това пък вашата харизма ще се увеличи и благодарение на нея ще успеете да се измъкнете дори от най-безизходната ситуация.

Вижте още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА PRODAVALNIK

Сложете край на лошите сутрешни навици
Better me13 СЕПТЕМВРИ 2021

Сложете край на лошите сутрешни навици

Тези обичайни грешки объркват целия ден. Вижте как да ги преодолеете

Жените трябва да спят един час повече от мъжете
Prodavalnik15 ЯНУАРИ 2020

Жените трябва да спят един час повече от мъжете

И още интересни факти за съня

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!
Prodavalnik27 СЕПТЕМВРИ 2019

Шегувате ли се? Нямам от какво да се оплача!

Няколко изключителни жени накратко обобщават какво е за тях остаряването

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим
Beauty04 ЮЛИ 2019

4 малко по-различни идеи за ежедневен грим

Разчупете рутината в края на сезона!