За какво тъгуват мъжете от всяка зодия след раздялата

Ето какво се върти в главата на бившия ви

Какво се върти в главата на бившия ви след раздялата?

Различните зодии преживяват края на връзката по различен начин. За едни публичният статус е най-голямата загуба, други изпадат в дълбока емоционална дупка, а трети – в мъчителни размишления. Научете повече:

ОВЕН
От всичко на света той най-много се нуждае от това да бъде пръв и единствен и да контролира ситуацията. Непоносимо му е да загуби вече завоювана територия. Това, че ви няма, го измъчва най-вече заради удара по егото му.

ТЕЛЕЦ
Раздялата изтръгва Телеца от зоната му на комфорт. Ежедневната му рутина е нарушена, а това, което е градил дълго време – пропиляно. Най-много го боли от това, че вече не намира достатъчно сигурност в ежедневието си.

БЛИЗНАЦИ
Най-много му липсва общуването. Близнаците имат нужда ежедневно да си пишат и да се чуват с някого, както и да планират кратки трипчета за уикенда заедно. Никога обаче няма да покажат, че са наранени.

РАК
Загубата на емоционална подкрепа ги удря под кръста. Раците са може би зодията, която най-трудно се изправя на крака след раздяла. Дълго след като сте си отишла от живота му, няма да може да се отърси от чувството за загуба.

ЛЪВ
Лъвовете си знаят цената и ако връзката ви не е отивала наникъде, ще продължат напред относително бързо. Ако обаче връзката ви е била страстна и емоционална и ако сте имали общи приятели, могат доста време да се чувстват тъжни и в изолация.

ДЕВА
Девите са обидчиви и често нарцистични. Ако ги изоставите, ще направят всичко възможно веднага да намерят друга и да скочат в нова връзка. Но истината е, че самочувствието им страда ужасно.

ВЕЗНИ
Създадени са за връзка и мразят да остават сами. Независимо колко проблеми сте имали, раздялата ще ги депресира. Везните винаги се чувстват слаби без партньор. Ще им липсва и приятелската ви опора.

СКОРПИОН
Страстни, но потайни, на Скорпионите ще им липсва усещането, че споделят с някого нешо съкровено, дълбоко и уникално. Най-много ще им липсва емоционалната страст помежду ви. Ако обаче веднага започнете да се виждате с друг, ревнивият Скорпион ще изпита към вас презрение и ще ви загърби завинаги.

СТРЕЛЕЦ
Стрелците държат на приятелството в една връзка. Ще им липсва това как сте се забавлявали заедно, както и разговорите ви. Но те толкова много обичат свободата си, че нищо чудно да се хвърлят веднага в нови приключения без вас. И дори да пострадат, ще се постараят да не им личи и да мине бързо.

КОЗИРОГ
За Козирога няма нищо по-добро на този свят от сигурността и традицията. Да бъдат обвързани е част от тяхната идея за просперитет и висок статус. Ако се разделите, ще се чувстват провалени.

ВОДОЛЕЙ
Оптимисти, които обичат да философстват – след раздяла, Водолеите задълбават в мисли за това защо връзката се е провалила и се е оказало, че вие не сте Единствената. Ще изживеят по-скоро интелектуална, отколкото емоционална криза.

РИБИ
Изключително емоционални са и са безнадеждни идеалисти, когато са влюбени. Изоставените мъже Риби ще страдат тежко за изгубения си идеал – сякаш е умрял главният герой в любимия им романтичен филм. Фантазиите им за любовта са разбити, изпадат в депресия. Но често се намира състрадателна дама, която бързо да ги утеши.

Препоръчваме ви още:

Манията на Овен е да бъде първи, на Скорпион – да не му изневерят

Как се целуват мъжете според зодията?

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.