Слънце в тригон с Плутон на 11 май – катарзис в любовта

Можете да достигнете неподозирана близост, но и драматични кризи

Макар че всички очаквахме ретроградният Меркурий през април да преобърне ежедневието си, изглежда, че месец май ще донесе истински дълбоките промени.

Можем да очакваме такива след тригона, който Слънцето и Плутон образуват на 11 май.

Този мощен аспект на Слънцето с планетата на смъртта, несъзнаваното, секса и дълбоките трансформации ще ни накара да се фокусираме върху връзките си. И то най-дълбоките, понякога травматични, но винаги от огромно значение за това кои сме.

Плутон е една от планетите, която буди страх у любителите астролози. Той управлява смъртта и болката, но интересното е, че като по-висока октава на Марс се свързва и със секса (сексуалното сливане). Нищо, докоснато от Плутон, не е повърхностно. Той винаги оперира на много дълбоко емоционално ниво и Плутоновите процеси неизбежно са белязани от болка, но същата болка може да ни пречисти и да ни изведе на следващото ниво от развитието ни.

Слънцето сочи към това, което се стремим да постигнем. Плутон – към травмите ни, към болката, но и към стремежа към сливане. На 11 май тези две енергии се сливат и насочват съзнанието ни към най-силните ни емоционални връзки.

Ще подложим на анализ това, което се случва в интимния ни живот, отговаря на най-висшите ни цели. Помага ли ни това, което изживяваме с партньора си да се развиваме?

Емоциите се засилват около аспекта Слънце/ Плутон. Отношенията могат както да достигнат неподозирана дълбочина, така и да избухнат в пламъци и да бъдат изпепелени. Опитайте се да овладеете тези силни енергии и, доколкото можете, да не действате импулсивно. Вслушайте се в интуицията си – нейните уроци през този период могат да изиграят огромна роля в личния ви живот.

Още Астро:

4 зодии, които често остават неразбрани

Двата типа хора от всяка зодия

Когато зодиите отидат заедно на кино

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.