С какво Коледа ви радва най-много според вашата зодия

Рак и Козирог черпят усещане за споделеност и стабилност от спазването на семейните традиции, докато типичният Стрелец се наслаждава да лудува навън с децата

Всяка зодия има своя особена причина да се наслаждава на Коледа.

Овен – Цялата суматоха ви доставя удоволствие, защото сте динамичен огнен знак. Окачването на светлините, ходенето на гости, шопингът, дори цялото бързане ви зареждат.

Телец – Добрата и обилна храна, разбира се. Телецът е добре известен ценител на домашната кулинария, особено когато се сервират традиционни ястия. Коледа определено е вашето време в годината!

Близнаци – Подаръците. За този любопитен въздушен знак изненадите са най-големият източник на радост. Няма нищо по-вълнуващо от това да откриеш какво точно се крие в онези пъстри кутии под елхата!

Рак – Споделените моменти със семейството. Раците се наслаждават най-много на това да си останат с близките си у дома и да ги обгрижват, създавайки заедно спомени.

От какво се страхува всяка зодия и как го показва

Лъв – Щедрите жестове. Царственият Лъв има нужда да е сигурен, че няма да има по-хубави подаръци от тези, които ще избере за любимите си хора. Щедрите подаръци са неговият любим израз на любов.

Дева – Дървесните ухания и спокойствието. Земните Деви обичат да си остават у дома, да пекат хляб и наоколо да ухае на борови иглички – от елхата, както и от специалните ароматни свещи, с които се запасяват. Зимният уют и усещането за досег с природата ги зареждат.

Везни – Красивата декорация. Всепризнатите естети Везни обикновено украсяват дома си първи, като всеки елемент от декорацията е внимателно обмислен и хармонира с една обща тема. За тях красотата наоколо е магично усещане.

Коя е зодията, която ви разбира най-добре

Скорпион – Списъкът с желания. По Коледа е време да начертаем плана си за следващата година, а за волевите и властни Скорпиони това е вдъхновяващо действиe. Със силата на волята си те прекрасно умеят да постигат всичко, което ясно са формулирали като своя цел.

Стрелец – Игрите. Стрелецът цял живот си остава дете. Обича коледните изненади, игрите в снега. Няма нищо против да излезе навън и да се замеря с децата със снежни топли, както и да се пързаля с шейна. Да си припомни лудориите и празничните ритуали от детството за зодия Стрелец е неподправено щастие.

Козирог – Традициите. Представителите на зодия Козирог уважават традициите и се чувстват щастливи, когато в живота им има стабилност. Коледните ритуали, които събират цялата фамилия заедно, дават смисъл на живота им.

Най-опасната черта на всяка зодия

Водолей – Студът и снегът. По някакъв необясним начин, снежното и студено време е изключително приятно за Водолеите. Може би това има нещо общо с репутацията им на “най-студената зодия”.

Риби – Коледната магия. Зодия Риби, известни като “мечтателите на зодиака”, избират да вярват в Дядо Коледа и когато вече отдавна са пораснали. Рибите вярват в коледните чудеса. Както и във всички други! Това им дава сили за живот.

Още от MissBloom за зодиите:

Хората от тези три зодии са най-влюбчиви

Зодиите с най-противоречив характер

Малко хора знаят това за зодиите

4 зодии, които често остават неразбрани

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.