Каква зодия сте според японския хороскоп?

Тук обаче зодиите са само 11

Както китайците имат свой хороскоп, така и японците могат да се похвалят с такъв.

Японските астролози се кълнат, че техните хороскопи са едни от най-точните в света. Те обаче имат само 11 зодиакални знака. Доста по-различни са от нормалните Овен, Рак, Риби и съответно периодите, които обхващат са различни от тези, които ние знаем.

Ако искате да разберете какви сте според японския хороскоп, четете по-надолу:

Черешов цвят (15 февруари – 20 март)

Представителите на тази зодия кипят от енергия и са заредени само с положителни емоции. Те обаче действат доста импулсивно и обикновено не изчакват “подходящия” момент. Понякога си патят заради съмненията, които изпитват към близки и приятели.

Зодиите, които изискват много лично пространство в любовта

Слънце (21 март – 29 април)

Тези хора се славят като изключителни идеалисти. Те се водят от две неща – мъдростта и красотата. Но не се лъжат лесно. Те са честни и отговорни, държат на справедливостта и мразят лицемерието и лъжите. Знайте, че са страхотни като колеги и приятели.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Бамбук (30 април – 4 юни)

Подобно на бамбука, който се огъва и издържа на всякакви условия, то и представителите на тази зодия умеят да се адаптират към всичко. Те са отворени към света и към хората и именно затова се радват на много приятели. Само че трябва да внимават, за да не бъдат излъгани заради добронамереността си.

Оризище (5 юни – 6 юли)

Представителите на тази зодия са изключителни късметлии. Те са орисани да са победители и рано или късно постигат големи успехи. Затова не е странно, че са изключителни работохолици и изпипват всичко до най-малкия детайл. Но няма да ги чуете да мрънкат или да се оплачат от нещо. Не понасят човешката слабост.

Жените от всяка зодия в по едно красиво изречение

Лотос (7 юли – 1 август)

Хората от тази зодия са изключително нежни и сантиментални. Те обаче често попадат в капана да се лутат между чувствата и разума. Въпреки тези душевни състояния обаче, обичат живота и му се наслаждават докрай.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Мост (2 август – 27 август)

Представителите на зодия Мост живеят не за себе си, а за другите. Те обичат да помагат и винаги са готови да подадат ръка. Ако имате нужда, винаги можете да им поискате съвет. Отлични психолози са, умеят да изслушват останалите.

Градина (28 август – 10 октомври)

Представителите на зодия Градина са толкова чаровни, че с лекота се разбират с другите. Те много държат на приятелите и семейството си. Изключително положително настроени са към света и са добронамерени към всички.

Император (11 октомври – 18 ноември)

Самото наименование на зодията подсказва, че представителите на тази зодия са родени воини. Те са изключително борбени и не се спират пред нищо докато не спечелят някоя битка. Приключенски настроени са и не се спират на едно място. Малко са егоисти обаче и винаги слагат себе си на първо място.

Каква зодия сте според японския хороскоп?

Императрица (19 ноември – 26 декември)

Представителите на тази зодия са с много силна воля. Като една истинска императрица и те следват целите си докрай и винаги получават това, което искат. Единственият им недостатък е, че трудно допускат другите до себе си заради прекалената си гордост.

Луна (27 декември – 18 януари)

Като една тиха луна, и хората от тази зодия са много спокойни и потайни същества. Те са влюбчиви и в името на любовта са готови са да се откажат от всичко. Много нежни създания са. Лесно раними, мразят разделите и трудно ги преживяват.

Нещото, което различните зодии не могат да търпят в една връзка

Костенурка (19 януари – 14 февруари)

Костенурките са доста свободолюбиви и борбени личности. Амбициите им ги карат да преследват целите си докрай и да ги постигат без значение колко усилия са им необходими за това.

4 зодии, които се чувстват перфектно под карантина

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.

Когато имаме само 10 минути за релакс от работата
Астро съвети07 АПРИЛ 2022

Какви са жените като шефове според зодията

Телец ще ви следи, Стрелец ще ви даде свобода, Рак пък е прекалено бдителна