3 зодии, които ще разбият сърцето на Скорпиона

+ 3 зодии, сред които той ще открие своята сродна душа

Скорпионът е водна зодия, но с огнена страст, и то такава, която не всеки може да опитоми.

Много се е писало за зодия Скорпион и връзките й, предимно за силната мистерия и сексуалност, с която се свързва знакът. Но отвъд това представителите на тази зодия са изключително чувствителни и раними и точно това ги кара да се затварят в себе си и накрая те изглеждат като загадка за останалите. Най-голямото им желание обаче е да открият човек, на когото да могат да се доверят изцяло.

Независимо кой е той, едно е сигурно – малко вероятно е да го открият сред тези три зодии:

Овен

Връзката на тези две зодии в няколко думи – страхотен секс, но караниците и различията между тях обричат отношенията между тях на провал. Скорпионът ще е силно привлечен от Овена, но бързо ще се наложи да осъзнае, че в тази връзка той няма да може да се довери на партньора си и нещата ще приключат, придружени от много драма и скандали.

Да обичаш Скорпион е опасно, но красиво

Близнаци

Ревнивият Скорпион не може да вирее във връзка с волните Близнаци, които търсят да се впуснат във флиртове при всяка възможност. Същевременно желанието на огнения знак да се наслаждава на малките неща от живота и да запази собственото си лично пространство няма да се хареса на въздушния знак. Във връзката и двете страни чувстват, че трябва да променят себе си и това бавно, но сигурно убива всяка следа от любовта помежду им.

Стрелец

Тези две зодии споделят много общи интереси, но връзката между тях е невъзможна. При нея Скорпионът постоянно ще чувства, че трябва да гони партньора си и да живее по неговите правила, докато Стрелецът бяга по своята свобода. Различията на двата знака пречат между тях да се появи доверие и разбирателство, затова по-добре да поставим знак “стой далеч” на тази комбинация.

3 зодии, които ще разбият сърцето на Скорпиона

А това са зодиите, които ще излекуват сърцето на зодия Скорпион и сред които той ще открие истинската любов:

Рак

Два водни знака, които си приличат по толкова много, е невъзможно да не са добра комбинация. И Ракът, и Скорпионът обичат силно, а най-голямото им желание е да открият с кого да споделят тази обич. Същевременно между тях искрата винаги е силна и това прави връзката им вълнуваща.

Козирог

Тези две зодии се разбират по-добре от всички други. Между тях има не само мигновено привличане, но и успяват да създадат силна връзка и на ментално ниво. Трудно е да се обясни с думи такава любов, но астролозите я описват като една от най-силните комбинации в зодиака.

Защо Скорпион и Козирог изпадат в най-дълбоките депресии

Риби

Представителите на зодия Риби са сред единствените, на които Скорпионът истински може да се довери. Между двата знака има една неизговорена силна връзка, която е невъзможно да бъде разрушена. Дори и да не бъдат романтична двойка, всеки Скорпион трябва да има поне един приятел Риби.

8 брутални истини за всеки, който е влюбен в зодия Скорпион

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.