Хейли Бийбър с изумителни нови снимки

Не е изненадващо, че Хейли Бийбър изглежда прекрасно на последните си снимки за бранда гигант. 25-годишният модел и съпруга на 28-годишния Джъстин подпали страницата на марката за бельо в Instagram, след като от Victoria’s Secret публикуваха две снимки, на които тя позира в дантелено боди.

Хейли Бийбър впечатли всички ни и отново показа своите „глазирани“ нокти, които са запазена марка и за които съвсем скоро споделихме тайната на изработка.  От Victoria’s Secret озаглавиха публикацията: „@haileybieber не шофира, но тя усвои превключването на неутрална предавка.“

Моделът се присъедини към разнообразния набор от лица на марката в края на 2021 г. , заедно с професионалната футболистка Меган Рапиное и актрисата Приянка Чопра.  „Ние сме толкова развълнувани да приветстваме Хейли в тази динамична група от жени“, сподели главният дизайнер на Victoria’s Secret Lingerie, Джани Шафър, в изявление.

„Нейната автентичност и отдаденост са вдъхновяващи. С нетърпение очакваме да си сътрудничим с нея в стремежа ни да се свържем с всички жени и да стимулираме положителна промяна.“

Можем да видим Хейли Бийбър  в публукациите на бранда в Instagram

През август, например, тя ни впечатли с ледено син сутиен и комплект бельо, покрито с дантела. Месец преди това, тя показа и стегнатия си торс на снимки, рекламиращи дантелен бял сутиен и друг комплект бельо.

Последните снимки от кампанията на Victoria’s Secret с Хейли идват след като тя рекламира чисто новата си линия грижа за кожата, Rhode Skin. Съпругата на Джъстин изглежда изумително, дори докато лежи на земята по бельо, давайки още един секси кадър на камерата.

В какъвто и образ да влезе Хейли, можем да признаем, че кампаниите с нейния лик определено са супер успешни и много впечатляващи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли Бийбър ни показва как да съчетаем грима и роклята си