Хейли Бийбър ни показва как да съчетаем грима и роклята си

Хейли Бийбър е истинско модно бижу. За пореден път красавицата ни доказва, че е истински пристрастена към красотата. Както вече знаем, съпругата на Джъстин наскоро пусна линията си за грижа за кожата – Rhode. Хейли често споделя своите бюти визии, що се отнася до ноктите и грима, с последователите си.

Ако маникюрът и подлуди TikTok, сигурни сме, че погледът й, подчертан в авокадо нюанси, няма да остане незабелязан.

Визията на звездата е дело на гримьорката Лия Дарси. Виждаме блясъка по лицето на Хейли, който е още по-обилен на устните й. Очите на красавицата са подчертани с щрих кафява очна линия.

Ако се вгледаме внимателно ще видим, че разкриват необичайна нотка на зелено, перфектно съвпадащ с роклята на Versace, носена от Хейли на въпросната снимка.

Дефиниран като авокадово зелено в надписа на снимката, това е детайлът, който прави разликата в иначе едноцветния грим. И въпреки че е дело на професионален гримьор, този вид е толкова лесен за създаване, дори в домашни условия.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от @leahdarcymakeup

Зелената авокадо линия, която осветява вътрешността на окото и долния ръб на миглите, всъщност се възпроизвежда лесно със сенки за очи. А това, от своя страна, ни осигурява прецизно нанасяне само с един жест.

Хейли Бийбър е популярна с лесната си бюти рутина

Тя не е фен на сложния грим, отнемащ много време. Моделът, дори на червения килим, се отличава със свеж и нежен тен, лек и подчертаващ красотата й грим, създаден с помощта на коректор, гланц за устни и спирала.

Ключова за нейния стил е простотата. Без опушени очи, контутиране и други сложни акценти. Красавицата залага на максимата: „По-малкото е повече“, дори това да се отнася за бюти рутината й.

Хейли ни дава възможност да надникнем в живота й, благодарение на акаунта си в YouTube. Там тя споделя всичко, свързано с външния си вид, включително и избора си на грим. Както и в Instagram! Не можем да го пропуснем.

Hero Slider