Как да си направим нокти като на Хейли Бийбър у дома?

Заострени, дълги и естествени, ноктите на Хейли Бийбър са мечта за мнозина. Никога претупани, а по-скоро нежни, нейните нокти са в състояние напълно да отразят чертите на стила й – елегантен, но решителен, сладък, но смел.

И тук идва онзи сияен и лъскав аспект. Точно като кожата й, която изглежда сякаш покрита с мек и вкусен слой глазура, подобен на този на поничките. Все пак, нейната марка Rhode е създадена, за да даде на всички нас същия ефект на красота и сияйност.

Както самата Хейли Бийбър споделя в интервю, тайната зад нейния маникюр всъщност е човек. И това е довереният майстор на ноктите Зола Ганзориг. Благодарение на него, тя има най-желаните нокти в момента, притежаващи лека нотка на цвят, примесен с блестящо покритие.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Ето как да си направим нокти като на Хейли Бийбър у дома

Хейли споделя, че трикът е да се постави един тънък слой цвят върху ноктите, който след това да се запечата със слой топ лак и накрая да се добави блестяща пудра. Именно тя е отговорна за блясъка, който кара сърцата на всички нейни последователи да бият лудо.

Истината е, че за да разберете по-обстойно как да повторите този семпъл маникюр, носен от съпругата на Джъстин на Met Gala, е достатъчно да погледнете профила на нейния маникюрист. Сред снимките и видеоклиповите, които той качва е и този любопитен урок. В него Зола обяснява стъпка по стъпка как да си направим ноктите на Хейли у дома.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Както можем да видим, Зола създава база с устойчив гел /пече се 30 секунди в лампата/. Върху него той нанася известния слой с нотка на млечно бяло /пече се 60 секунди/. След това го фиксира с един слой топ лак с лъскав слой /отново се пече за 60 секунди/.

Последните две стъпки, след отстраняване на лепкавия слой с ацетон, се състоят в нанасяне, с помощта на четка, на слой супер фин блясък за нокти и покриването им с финален слой топ лак /пече се 60 секунди/.

Е, не е толкова сложно, нали така? Вече всеки от нас може да се сдобие с най-популярния маникюр в онлайн пространството.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли Бийбър ни показва как да съчетаем грима и роклята си