Хидратирана кожа с Хейли Бийбър

Всяка седмица излизат все по-нови и разнообразни марки на пазара, а звездите като че ли се състезават кой от кой ще създаде по-впечатляваща козметика. Хейли Бийбър също не изневерява на тази звездна продуктивност. Съпругата на Джъстин Бийбър вече е в бизнес режим, благодарение на новата марка Rhode.

Хейли винаги е била пример за безпроблемна и сияйна кожа. Сега тя е готова да предаде всички свои знания на нас! Новата марка на Бийбър, Rhode – по идея на нейното презиме, стартира на 15 юни. Брандът за красота бе пуснат след няколко месеца чакане, в които чаровната моделка проведе активна рекламна кампания в Instagram. Всички фенове на звездата са в истинска еуфория!

Стартирането на Rhode обхвана три основни продукта за постигане на перфектен външен вид, какъвто само Хейли може да постигне. За продажба бяха пуснати Peptide Glazing Fluid, Barrier Restore Cream и Peptide Lip Treatment. Няма да крием, че всички бяхме изненадани от достъпната им цена!

Само за няколко дни марката надхвърли над 400 000 последователи в Instagram, а към днешна дата се гордее с цели 465 000 последователи! Брандът на 25-годишната моделка е създаден и контролиран от химици и дерматолози на високо ниво. Самата Хейли описва продуктите си като „базирани на науката и на страхотна формула“, предназначени да опростят „много от мистерите зад ефикасната грижа за кожата.“

Кажете ДА на сияйната и хидратирана кожа с Rhode!

Време е да обърнем индивидуално внимание на продуктите от козметичния бранд на Бийбър. Изключително леки и подходящи за лятната грижа за кожата. Нека се запознаем с всеки един от тях!

Peptide Glazing Fluid е лек гел серум, за който се твърди, че е отличителната стъпка на Хейли към плътна и хидратирана кожа. Формулата е изключително ефикасна, тъй като съдържа хиалуронова киселина и нацинамид.

Възстановяващият крем от своя страна успокоява и възстановява кожната бариера, използвайки антиоксиданти и пептиди.

Peptide Lip Treatment е един от най-нашумелите продукти в момента! Продуктът се предлага с вкус на солен карамел или диня. Характерно за него е, че няма аромат, но пък притежава възстановяващи свойства за по-меки и нежни устни.

Всички продукти могат да бъдат закупени както по отделно, така и като комплект за $95.

До момента изборът е изключително рационализиран. Изглежда, че Хейли наистина залага на качеството, давайки шанс на отбрана гама продукти за грижа за кожата. Опаковката е другият фактор, който привлича вниманието ни. Гладка, приглушено сива, тя е изработена изцяло от рециклируеми материали.

Брандът на Хейли Бийбър върви ръка за ръка с The Rhode Futures Foundation. Обещавайки да инвестира и подкрепи над 1000 жени, Rhode ще осигури специализирани ментори, които да отговарят за тези жени, както от гледна точка на здравеопазването, така и в работата. Фондацията ще дари и един процент от всички свои продажби.

Е, след като Хейли ни разкри своята тайна за красива, здрава и сияйна кожа, лятото ни ще бъде още по-слънчево и пълноценно! Нека му се насладим!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Хейли Болдуин разкри моделските тайни за грижа за кожата

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от rhode skin (@rhode)