Еволюцията в стила на Джо Джонас

От Jonas Brothers, през първия солов албум, до двете му деца от Софи Търнър, Джо Джонас винаги е поддържал стил на поп звезда, с който завладява сърцата на толкова много фенки. Също и заради очарователния си външен вид…

В ранните години на Jonas Brothers, по които всички сме били лудо влюбени, Джо имаше визията на класическото момче: поло тениски, пуловери, ризи, класически черни и сиви костюми. С течение на времето, както музикално, така и стилово, образът му узря и певецът започна да ни демонстрира все по-нетрадиционни тоалети.

В момента Джо предпочита костюми от големи модни къщи като Lavin, Dolce&Gabbana и Giorgio Armani.

Джо Джонас обожава да експериментира

Дори когато става дума за прически, той преминава от къса коса, с перфектен стил на рок звезда, до много пригладена коса, която покрива очите му. Днес обаче го виждаме с доста по-класическа визия, с къса коса без нетрадиционни експерименти.

След различни и супер обсъждани връзки като тези с Деми Ловато, Ашли Грийн и Тейлър Суифт, Джо е сгоден от 2017 г. за Софи Търнър, актрисата от „Игра на тронове“, а от 2019 г. двамата са дори женени. Двойката не обича да споделя личните си моменти с аудиторията.

Особено след като се родиха двете им деца, все по-рядко виждаме споделени моменти в личните им профили в Instagram. Попадайки на папарашки кадри виждаме, че те наистина са страхотна и много стилна двойка.

Джо и Софи често обичат да съобразяват аутфитите си един с друг. Както можем да видим от последната им изява през тази седмица, звездната двойка бе облечена в бяло за обяда си в най-новия звезден ресторант в Маями.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Софи Търнър и Джо Джонас си казаха “да” в замък във Франция