Софи Търнър е невероятна в бяло

26-годишната Софи Търнър привлече вниманието ни, наслаждавайки се на лятната разходка в Маями, Флорида, само няколко седмици след като роди. Актрисата и съпругът й – Джо Джонас, бяха заснети да слизат от кола, преди да се отдадат на разходка в слънчевото време.

Софи бе облечена с бял топ с дълги ръкави и подходящи панталони, отново в бял цвят. Визията й се допълваше от слънчеви очила и кафяви сандали на ток.

Джо също изглеждаше стилно в бялата си риза с копчета и къси ръкави, тъмносини дънки и черни кецове. Певецът носеше слънчеви очила и огърлица. Към влюбените гълъбчета се присъединиха още двама души, които разговаряха с тях по време на разходката.

Двамата присъстваха и на откриването на новия ресторант на Bad Bunny с хотелиерския магнат Дейвид Грутман в четвъртък, 11 август. Те прекараха съботата в забавления, пазаруване и хапване в японския стекхаус, наречен Gekko.

Излизането на Софи Търнър и Джо Джонас идва месец след щастливото раждане на дъщеричката им

Влюбената двойка привлича внимание с успешните си кариери. Британската красавица направи трайно впечатление с ролята си в „Игра на тронове“ от 2011 до 2019 г., а за последно бе видяна в минисериала от 2022 г. – „Стълбището“.

Джо, разбира се, постига страхотен фурор с двамата си братя и тяхната група Jonas Brothers, през годините.Той също така издаде солов албум, а сега снима предстоящия филм „Devotion“.

Със своята високо ценена работа и изпълнен с любов брак, Софи и Джо са една от най-любимите холивудски двойки. Те се ожениха на 1 май 2019 г. и продължават да споделят очарователни моменти заедно чрез снимки и различни видеа в социалните мрежи. От празнуването на рождени дни и годишнини, до взаимното насърчаване по време на важни събития, Софи и Джо винаги са мила гледка.

 ВИЖТЕ ОЩЕ: Джо Джонас и Софи Търнър станаха родители за втори път