Джо Джонас и Софи Търнър станаха родители за втори път

Време е голямото семейство Джонас да се разрасне с още един член. Да! Софи Търнър и Джо Джонас посрещнаха второто си дете заедно. Двойката вече се радва на новородената си дъщеричка.

„Толкова сме развълнувани да разширим семейството си. Това е най-голямата благословия в живота ни“, сподели Софи в интервю през юни.

26 – годишната актриса от „Игра на тронове“ и 32 – годишният певец от Jonas Brothers са родители на още едно момиченце на име Уила. Тя се роди през юли 2022г.

„Това е смисълът на живота за мен – отглеждането на следващото поколение. Най-великото нещо в живота ми е да виждам как дъщеря ми става все по-силна“, каза още Търнър.

Джо рядко коментира личния си живот, но в интервю миналата година сподели любопитни думи. „Беше невероятно. Беше забързано време у дома. Винаги съм в движение, винаги се движа, пътувам и обикалям, и да бъда на едно място за голям период от време и просто да стъпя на земята и да бъда със семейството си, най-скъпото си семейство, е прекрасно време“. Разказвайки с умивка на уста, средният брат от семейство Джонас не пропусна да вмъкне и любимата си шеговита нотка: „Дрямката е толкова хубава. Навсякъде наоколо.“

Влюбената двойка си каза заветното „Да“ през май 2019 г. с импровизирана сватба в Лас Вегас. От този момент те са главни герои на забавни срещи, заснети от папараците.

Джо и Софи никога не пропускат да демонстрират добрата хармония между тях. Говореше се, че младите родители са готови да увеличат семейството си. Така и стана.

Нов член на семейство Джонас се присъединява към голямата фамилия

Кевин Джонас и съпругата му Даниел Делеаса имат две момиченца – Алена Роуз, на 7 г., и Валентина Анджелина на 5 г. Ник Джонас и индийската актриса Приянка Чопра също имат момиченце. А Джо и Софи вече са горди родители на две дъщери. Малката Уила ще бъде по-голямата сестра в семейството на младите родители.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Софи Търнър и Джо Джонас очакват второто си дете

Hero Slider