Дженифър Лопес е перфектната булка

Дженифър Лопес и Бен Афлек ни показаха, че щастливият край съществува. Влюбената двойка се венча в събота, 16 юли в Невада. За най-важния ден на певицата се погрижиха нейните най-верни партньори, експерти по красота и близки приятели. Те стоят в основата на ослепителната визия на перфектната булка.

За специалното събитие Дженифър Лопес избра семпла прическа, с нов, по-наситен цвят и фини вълни в стил „Old Hollywood“. Винаги верният й фризьор Крис Апълтън, създаде за нея много семпла, но в същото време елегантна сватбена прическа. Не можем да отречем, че е идеална за големия ден, особено в комбинация с нежния воал.

Дженифър Лопес и нейния nude булчински грим

Що се отнася до булчинския грим, певицата не избра нещо необичайно за празничния ден. Латино дивата заложи на наситена nude визия с акцент върху очите, получен благодарение на прилагането на мигли с ефект на фалшив обем. По този начин експертите по красота на певицата придават по-голяма дълбочина на погледа й.

Нюансите на сиво и лешник, избрани за очите й са идеални за подчертаването на нейния тъмен ирис. Именно те и придават перфектно оформени и леко повдигнати вежди.

Що се отнася до устните, Дженифър Лопес не пропусна емблематичния за визията си молив, леко нанесен извън краищата. В комбинация с nude розов блясък, виждаме крайният резултат, който придава страхотен и естествен обем.

А какво да кажем за сватбения маникюр на певицата? Том Бачик се бе погрижил да създаде метален nude облик на дългите й нокти. Той, напълно предвидливо, е в тон с грима на перфектната булка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Chris Appleton (@chrisappleton1)

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха заедно от 2002 до 2004 г., след което пътищата им се разделиха. Изненадващо и много вълнуващо за всички, съвсем скоро звездната двойка поднови своята любов. А в събота си казаха и дълго чаканото „Да“.

Певицата сподели с феновете си: „Любовта е красива. Любовта е мила. Оказва се, че любовта е и търпелива. Двадесет години търпение.“

Както се казва: „Старата любов ръжда не хваща.“ Е, Дженифър Лопес и Бен Афлек са доказателството за това.

Честито на любимата ни светстка двойка!

Hero Slider