Дженифър Лопес и Бен Афлек се ожениха

Бен Афлек и Дженифър Лопес вече са съпруг и съпруга!

След като официално обявиха годежа си през април т.г., двойката си каза заветното “да” в Невада през уикенда – насупер, супер малка церемония“, тъй като просто са искали “найнакрая да се оженят“.

Подробности за големия ден тепърва ще излизат наяве, но вече знаем, че латино иконата е подала заявление за смяна на фамилията си и ще вземе тази на своя любим.

Направихме го. Любовта е красива. Любовта е мила. И се оказва, че любовта е търпелива. Двадесет години търпелива“, споделя самата тя в своя личен бюлетин On The JLo. “Точно това, което искахме. Снощи летяхме до Вегас, стояхме на опашка за лиценз с четири други двойки, всички на едно и също пътешествие до сватбената столица на света. Зад нас двама мъже се хванаха за ръце и един за друг. Пред нас имаше млада двойка, изминала три часа път с кола от Викторвил на втория рожден ден на дъщеря си. Искахме нещосветът да ни признае за партньори и да заявим любовта си чрез древния и почти универсален символ на брака.”

“Така че с рокля от стар филм и яке от гардероба на Бен, прочетохме собствените си обети в малкия параклис и разменихме пръстените, които ще носим до края на живота си. В крайна сметка това беше най-добрата възможна сватба, която можехме да си представим. Сватба, за която мечтаехме отдавна и която стана реалност.”

Когато любовта е истинска, единственото нещо, което има значение в брака, сме двамата и обещанието, което даваме да обичаме, да се грижим, да разбираме, да бъдем търпеливи, любящи и добри един към друг. Имахме това. И много повече. Найдобрата нощ в живота ни. Благодаря на параклиса Little White Wedding, че ми позволиха да използвам стаята за почивка, за да се преоблека, докато Бен го направи в мъжката тоалетна“, коментира още госпожа Дженифър Лин Афлек.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как изглежда новият дом на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Толкова сме благодарни, че имаме любов в изобилиепрекрасно семейство от пет невероятни деца и живот, който никога не сме имали повече причини да очакваме с нетърпение. Любовта е страхотно нещо, може би найдоброто от всички – и си струва да се чака”, завършва тя емоционалната бележка.

Не ни остава нищо друго, освен да им пожелаем да бъдат много, много щастливи и влюбени!

Hero Slider