Бюти визиите на знаменитостите през изминалата седмица

Платформата Instagram е истински хит, що се отнася до споделянето на новини относно кариерата, бизнес дейностите на звездите и дори бюти визиите им.

Време е да видим най-вдъхновяващите бюти визии от изминалата седмица

И след като сме в средата на любимия ни летен сезон, поставяме вдъхновението на пиедестал. Коя от следващите визии се превърна във вашият фаворит?

Дженифър Лопес, разбира се, е първа в нашия списък

Красотата и изглежда сензационна, без никакви изключения. А сега, седмица преди нейния сватбен ден, тя ни впечатли с прическа, създадена от нейния най-добър приятел и един от най-известните фризьори, Крис Апълтън.

Той събра косата на Джей Ло в стегнат кок, но направи и две бебешки плитки в предните кичури, които да падат свободно около лицето й. Това е обратът, който преобрази всички представи за лятна визия. Гарантираме ви, че е идеален за вашите вечерни събития, дори и да не сте на екзотичен остров.

Елени Фурейра с ексцентрична очна линия

Гримьорите на звездите създадоха различна тенденция това лято. Вече всички следват тренда, придаващ ексцентричен вид на визията си. Изключително подходящ е за вечерни и официални изяви и дори ако сте поканени на лятна сватба.

Емили Ратайковски и нейната опушена грим визия

Гримьорът Патрик Та създаде чудесна и много стилна опушена визия за появата на топмодела на модното шоу на Balenciaga. Скулите и устните на Емили също бяха ясно подчертани. Красавицата за пореден път доказа, че е истинско модно вдъхновение за младите момичета.

Нежната Киара Ферани

Италианската бизнесдама беше на почивка в Гърция, а фийдът и в Instagram се изпълни с бели и сини цветове, присъщи на Средиземно море. Тя заложи на супер летни визии със съвсем нежна нотка. Кожата й бе потъмняла и с естествен блясък, докато косата й почти всеки ден бе прибрана в стегнат кок.

Дуа Липа в розово – една от бюти визиите, която се превърна в истински хит

Дуа Липа направи истински фурор в социалната мрежа Instagram, след като промени цвета на косата си. И Крис Апълтън отново е отговорен за това! Не можем да отречем, че розовият цвят и стои много добре. Ако не сте готови да заимствате тази визия веднага, не се притеснявайте. Може да помислите до есента.

Деми Ловато с нова прическа

Деми Ловато идва с генерална промяна в прическата си. Тя разтърси Instagram с женствен, рошав боб, който ще виждаме често през следващите месеци. С допълнителен обем и богати нюанси. Това е прическата, която подхожда на почти всички форми на лицето.

Е, това бяха нашите седмични предложения. Избрахте ли си вашата любима бюти визия?