Дуа Липа наруши табуто и облече бяло на сватба

Нека си признаем. Въпреки че имаме милион алтернативи, всички ние се влюбваме в бялата рокля, търсейки тоалет, с който да присъстваме на сватбено събитие. И тогава се оказва, че трябва да захвърлим тази идея, знаейки, че носенето на цвета, традиционно свързващ се с булката, е строго забранен. Е, Дуа Липа опроверга всичко това.

Дуа Липа сияеше в  бяла блестяща рокля на сватбата на Олив и Дан Енсли

Време е новите правила да бъдат наложени. „Чиста радост“, написа певицата в Instagram, показвайки акцентите от церемонията, на която присъства, облечена в красива бяла рокля. „Обичам тази любов“, написа още тя.

В първото от аналоговите изображения, които съставляват слайдшоуто, певицата държи лицето на булката Олив в ръцете си. На друг кадър двете приятелки се прегръщат докато танцуват, а след това си почиват на диван, заедно с Гала Гордън. Очевидно тя изглежда феерично в матова оранжева рокля с деколте на гърба.

В последната снимка от публикацията виждаме и групов портрет на приятелите, седнали на стълбище. Именно от него разбираме и за присъствието на модела Адвоа Абоа.

Е, Дуа Липа наруши историческата забрана, свързана с дрескода за сватбени церемонии. Не можем да пропуснем обаче фактът, че тя е имала основателна причина да го направи. Всъщност булката е била с рокля в цвят фуксия.

Мини роклята на Дуа Липа бе покрита с пера на подгъва и деколтето, а освен това бе изцяло бродирана с ослепителна бяла и сребриста дантела. Акценти в облеклото на певицата бяха подходящ чифт дълги ръкавици, както и ботуши над коляното, в комбинация с метални обеци в стил осемдесетте. Блестящите сенки за очи и звездния грим озаряваха лицето й.

Можем да кажем, че Дуа Липа знае как да впечатли с неподражаемата си визия, където и да се появи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Дуа Липа с розова коса