Кейт Мидълтън не е имунизирана срещу безпокойство

В действителност Кейт от Уелс не е толкова силна, колкото и се иска и трябва да бъде, според силата на позицията й. Според последна информация, базирана на разкрития на източници, много близки до семейството, се потвърждава, че съпругата на принц Уилям „е страдала много през последните няколко седмици и определено усеща тежестта на новата си роля“.

Стресът и безпокойството относно настоящата й работа като принцеса на Уелс, изглежда оказват масивно влияние върху първите месеци в новия им дом в Уиндзор.

„Никой не очакваше състоянието на кралицата да се влоши толкова бързо“, сподели кралската писателка Кейди Никъл пред Mirror. “Преместването от Лондон в Уиндзор, децата, които започнаха ново училище, шокът от траура и безпрецедентната роля на Кейт и Уилям оказаха своя натиск”, коментира още тя.

И така, дори дейностите на двойката да продължават в много подобна форма на тази, която имаха до сега, изглежда, че принцесата на Уелс не е толкова уверена в себе си. И в никакъв случай не е имунизирана срещу безпокойство.

Кейт Мидълтън е принцеса с изключителен самоконтрол

Истина ли е това? А дали не е просто градска легенда?

Принцесата на Уелс е наистина дисциплинирана личност, сигурна в ролята си и брака си, винаги готова да учи и да предизвиква себе си, за да превъзхожда. Факт е, че тя никога не изглежда тъжна, изпитваща умора или емоционална тежест от позицията си. Факт е и липсата на сълзи на погребението на кралица Елизабет. Липса, която отново бе оспорена заедно с обвиненията, че е студена.

В действителност Кейт е претърпяла не малка загуба, но чувството й за дълг и отговорност много често надделява над емоциите й. Често забравяме, че Кейт, когато се снима, ръкува и се усмихва на тълипите, технически работи. Емоционалният самоконтрол е изключително голям плюс за ситуациите, в които я поставя ежедневието й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън се тревожи за новата страст на принц Джордж