Звезди31 ОКТОМВРИ 2022

Кейт Мидълтън не е имунизирана срещу безпокойство

От херцогиня на Кеймбридж до принцеса на Уелс: “Тя чувства натиск поради новия си статус”.

В действителност Кейт от Уелс не е толкова силна, колкото и се иска и трябва да бъде, според силата на позицията й. Според последна информация, базирана на разкрития на източници, много близки до семейството, се потвърждава, че съпругата на принц Уилям „е страдала много през последните няколко седмици и определено усеща тежестта на новата си роля“.

В действителност Кейт от Уелс не е толкова силна, колкото и се иска и трябва да бъде, според силата на позицията й.

Стресът и безпокойството относно настоящата й работа като принцеса на Уелс, изглежда оказват масивно влияние върху първите месеци в новия им дом в Уиндзор.

„Никой не очакваше състоянието на кралицата да се влоши толкова бързо“, сподели кралската писателка Кейди Никъл пред Mirror. “Преместването от Лондон в Уиндзор, децата, които започнаха ново училище, шокът от траура и безпрецедентната роля на Кейт и Уилям оказаха своя натиск”, коментира още тя.

"Преместването от Лондон в Уиндзор, децата, които започнаха ново училище, шокът от траура и безпрецедентната роля на Кейт и Уилям оказаха своя натиск", коментира още тя.

И така, дори дейностите на двойката да продължават в много подобна форма на тази, която имаха до сега, изглежда, че принцесата на Уелс не е толкова уверена в себе си. И в никакъв случай не е имунизирана срещу безпокойство.

И така, дори дейностите на двойката да продължават в много подобна форма на тази, която имаха до сега, изглежда, че принцесата на Уелс не е толкова уверена в себе си.

Кейт Мидълтън е принцеса с изключителен самоконтрол

Истина ли е това? А дали не е просто градска легенда?

Принцесата на Уелс е наистина дисциплинирана личност, сигурна в ролята си и брака си, винаги готова да учи и да предизвиква себе си, за да превъзхожда. Факт е, че тя никога не изглежда тъжна, изпитваща умора или емоционална тежест от позицията си. Факт е и липсата на сълзи на погребението на кралица Елизабет. Липса, която отново бе оспорена заедно с обвиненията, че е студена.

Кейт Мидълтън е принцеса с изключителен самоконтрол

В действителност Кейт е претърпяла не малка загуба, но чувството й за дълг и отговорност много често надделява над емоциите й. Често забравяме, че Кейт, когато се снима, ръкува и се усмихва на тълипите, технически работи. Емоционалният самоконтрол е изключително голям плюс за ситуациите, в които я поставя ежедневието й.

В действителност тя е претърпяла не малка загуба, но чувството й за дълг и отговорност много често надделява над емоциите й.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън се тревожи за новата страст на принц Джордж

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДИ

Måneskin не спечелиха Грами
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Måneskin не спечелиха Грами

Наградата в категорията „Нов артист“ отиде при джаз певицата Самара Джой.

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги
Горещи новини07 ФЕВРУАРИ 2023

Black Eyed Peas за раздялата си с Фърги

От три години групата има новa певица – младата J. Rey Soul. Защо обаче напусна Фърги?

Флорънс Пю знае как да привлече вниманието на червения килим
Звезден стил07 ФЕВРУАРИ 2023

Флорънс Пю знае как да привлече вниманието на червения килим

Популярната актриса присъства на филмовите награди на Critics' Circle, които се проведоха в Лондон и отново събра погледите с външния си вид.

Тейлър Суифт и най-красивите обеци на наградите Грами
Звезден стил07 ФЕВРУАРИ 2023

Тейлър Суифт и най-красивите обеци на наградите Грами

Няма съмнение, че синята визия на певицата бе препратка към заглавието на нейния албум „Midnights“.