Кейт Мидълтън се тревожи за новата страст на принц Джордж

Кейт Мидълтън е притеснена. А това, което я тревожи, е принц Джордж, чиято нова страст не среща нейното благоволение. Всъщност изглежда, че бъдещият престолонаследник е развил силен интерес към бойните изкуства. И дори би искал да започне да тренира джудо или карате.

„Принц Джордж се запали много по бойните спортове, след като чу за тях от бавачката си, която ги е практикувала в миналото. Сега той също би искал да започне тренировки“, разкрива кралският експерт Нийл Шон в канала си в YouTube. “Принцът харесва идеята да може да се грижи за себе си сам”, добави още той.

Баща му Уилям изглежда е ентусиазиран от новия интерес на сина си, чието „желание за независимост“ се демонстрира точно чрез избора на дисциплини, които помагат за изграждането на характера и развитието на самостоятелността му. По-неохотна да даде съгласието си обаче е майка му Кейт. Принцесата на Уелс  се притеснява не само, че Джордж може да пострада, но и че развива латентна агресия.

Кейт Мидълтън е изплашена от желанието на принц Джордж да се защитава сам

Всъщност изглежда, че в миналото принцът е бил тормозен в училище и е реагирал, демонстрирайки титлата си: „Баща ми ще бъде крал, така че е по-добре да внимаваш.“

Реакция, за която със сигурност Уилям и Кейт са го упрекнали, приканвайки го към въздържание. Факт е, че родителите на малкия Джордж винаги са го учили да бъде мил, учтив и смирен. Със сигурност Кейт не може да приеме, че синът й може да се отбранява с ръце, вместо с думи.

„Принц Джордж обаче има голямо желание, а освен това и баща си Уилям на своя страна“, допълва Нийл Шон. Самата принцеса знае, че бойните изкуства са наистина дисциплина, която помага за израстването. И вероятно този път ще трябва да отстъпи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън предизвика принц Уилям с коктейл