Зак Ефрон за безсънието и тежката депресия

Звездата от „High School Musical“ разсъждава върху интензивната си телесна трансформация за филма, с който направи истински фурор на екрана. Особено с коремните си мускули. Зак Ефрон сподели още любопитни разкрития за строгата си диета и рутинни упражнения, които оказват сериозно психическо и физическо влияние върху неговото здраве.

„Започнах да развивам безсъние и изпаднах в доста тежка депресия за дълго време. Нещо в това преживяване ме съсипа. Наистина ми беше трудно да се ориентирам отново“, сподели актьорът.

Зак Ефрон продължи с признанията си

Любимецът на всички дами разкри, че неговата филмова физика не е нещо, което е наистина „постижимо“ в реалния свят. „Просто има прекалено малко вода в кожата ми. Сякаш е фалшива: изглежда като CGI“, обясни той. „И това изисква мощни диуретици, за да бъде постигнато. Така че не е нужно да го правя. Предпочитам да имам допълнителни, знаете, 2 до 3 процента телесни мазнини.“

Това не е първият път, в който Ефрон споделя, че няма никакво желание да се върне към старото си плажно тяло. През 2020 г. Зак разкри, че „никога повече не иска да бъде в тази добра форма“, след като най-накрая приключи филма, в който взеха участие още Дуейн Джонсън и Александра Дадарио.

„Наистина, беше толкова трудно. Работите и нямате избор. Имате липса на вода под кожата си и се притеснявате, че шесте ви плочки ще станат четири. Просто е глупаво. Не е истинско. Щастлив съм, че проработи и ми помогна. Може да го направя отново, но само ако си струва и бих изчакал докато се стигне дотам“, сподели звездата.

Зак Ефрон отправи предупреждение и към онези, които обмислят да нагазят в дълбоките, опасни води на недостижимите фитнес стандарти. „Това е прекалено. Момчета, това не е реалистично. Станах релефен и направих перфектното тяло за този филм, но не искам хората да си мислят, че това е най-добрият начин. Бъдете истински“, предупреди звездата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зак Ефрон се завръща към „High School Musical“ с любопитна нова снимка