Зак Ефрон се завръща към „High School Musical“ с любопитна нова снимка

Зак Ефрон отново е в играта! 34-годишният актьор сподели своя снимка пред „Salt Lake High School East“, по-известен като „East High“ за всички фенове на „High School Musical” .

Е, това нямаше как да ни остави безучастни и вече всички говорят за евентуалното завръщане на Зак отново в класическата си роля на Трой Болтън. Дали Disney + няма да се заеме с рестартирането на популярния оригинален филм на Disney Channel?

На снимката виждаме Зак Ефрон облечен изцяло в черно пред любимата гимназия. Под публикацията актьорът написа  „Don’t you forget about me“. Като се има предвид препратката към „High School Musical“, феновете веднага започнаха  да обсъждат. В социалните мрежи валят коментари с надеждата да видим Зак отново с фланелката на „Дивите котки“.

Той не е единствената дива котка, която наскоро се завърна в „East High“. Ванеса Хъджинс също публикува видео на себе си пред гимназията през юни. На фон  актрисата бе сложила мелодията на присъщата за Трой и Габриела песен – „Breaking Free“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от 🔮Vanessa Hudgens🔮 (@vanessahudgens)

Под поста си тя написа: „Спомняте ли си в детската градина как се срещате с дете и не знаете нищо за него, след което 10 секунди по-късно вече си играете сякаш сте най-добри приятели, защото не трябва да бъдете нищо друго освен себе си?“

Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс изиграха двойката Трой Болтън и Габриела Монтез в трите части на “HSM”

Те бяха пуснати в интервала между 2006 и 2008 г. Е, с тези нови снимки и видеа, феновете очевидно са все по-нетърпеливи да видят дали любимите им актьори ще се завърнат на екрана.

Идеята за повторно събиране на „Дивите котки“ не изглежда пресилена. Самият Зак призна наскоро в интервю, че е отворен към идеята: „Да имам възможност, под каквато и да е форма, да се върна и да работя с този екип, би било толкова невероятно. Сърцето ми все още е там. Това би било страхотно. Надявам се да се случи“.

Нямаме търпение идеята да се осъществи, за да видим любимците от тийнейджърските си години заедно отново.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зак Ефрон ще играе в новата филмова версия на “Подпалвачката” на Стивън Кинг