Заедно ли са? Бен Афлек и Дженифър Лопес на обща ваканция в Монтана

“Химията между тях е нереална”, споделя източник пред Vanity Fair.

След като новината за раздялата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес бе официална потвърдена от двамата на 15 април, най-голямата тема за обсъждане вече са Джей Ло и Бен Афлек, които напоследък са много по-близки.

Според няколко източника двамата прекарват много време заедно и макар и да не е сигурно дали връзката им е романтична, или не, химията между тях е наяве.

Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се срещат

Пред Vanity Fair близък на бившата двойка разкри, че двамата са прекарали цяла седмица заедно в Монтана, а папарашки снимки потвърждават, че са се върнали в Лос Анджелис този уикенд заедно.

“Дженифър прекара няколко дни с Бен извън града. Имат много силна връзка. Беше много за кратко, но Дженифър е щастлива”, споделя източникът.

От E! News пък допълват, че двамата са били сами по време на почивката и са си изкарали страхотно. Пред медията източник разкрива, че през годините Бен и Дженифър са си останали много близки. През последния месец пък, откакто раздялата на певицата с Алекс стана публична, Афлек се е свързал с бившата си, за да й окаже подкрепа и са излизали на няколко вечери заедно.

Припомняме, че двамата бяха една от любимите звездни двойки през 2002 година. Запознаха се на снимачната площадка на общия им филм “Трудна Свалка и не много след това започваха да се срещат. Въпреки че връзката им бе кратка и се разделиха през януари 2004 година, феновете на “Бенифър” не спряха да се надяват, че двойката ще възвърне отношенията си и ето, че това може да се случи сега.