Вече е официално: Дженифър Лопес и Алекс Родригес се разделят

Край за Дженифър и Алекс: Двамата официално отмениха годежа.

Месец, след като се появиха първите слухове, че Джей Ло и Алекс Родригес са скъсали, новината вече е официална и идва директно от бившата двойка.

“Осъзнахме, че е по-добре да бъдем само приятели”, двамата споделят в общо изявление пред медиите. “Ще продължим да работим заедно и да се подкрепяме в общите си бизнеси и проекти.”

“Искаме най-доброто един за друг и за децата си. От уважение към тях, единственият друг коментар, който искаме да кажем, е благодаря – на всеки от вас, който ни изпрати подкрепа и мили думи”, допълват още Алекс и Дженифър.

Последното интервю на Джей Ло отново постави въпроса за връзката й с Алекс

Макар и двамата да бяха отрекли слуховете за раздялата им преди месец, техни близки потвърдиха, че връзката им не е в стабилно състояние. Все пак обаче източниците на медиите разкриха, че двамата правят всичко възможно да спасят отношенията си, но за съжаление, изглежда това не е било достатъчно.

Джей Ло и Алекс са заедно от 2017 година и се сгодиха през 2019-а. Тогава Родригес падна на едно коляно на плажа на Бахамите с пръстен за 1.75 милиона долара.

Списъкът с бившите на Дженифър Лопес

Дженифър Лопес се съмнявала в Алекс