Бен Афлек и Дженифър Лопес отново се срещат

Бен Афлек и Дженифър Лопес рязко са затоплили отношенията си, откакто поп звездата и актриса отново е необвързана.

В последно време Бен на няколко пъти е посетил Дженифър в дома й в Лос Анджелис. Вестник New York Post пише, че Дженифър всеки път изпращала кола с шофьор да докара бившия й годеник. Така не му се налагало да сяда зад волана и не рискувал да бъде заснет от папараци.

Очевидно причината за визитите на Афлек е да утеши 51-годишната Лопес след разваления годеж с Алекс Родригес. По същата причина певицата потърси помощ и от друг свой бивш – Марк Антъни. Според близките на екс двойката актьорът също подкрепя Джей Ло в този труден момент и тя е щастлива, че може да разчита на близките си сега, дори и на бившите си.

Новината за раздялата на Алекс и Дженифър обявена официално на 15 април, като бившите дипломатично заявиха, че като приятели са по-добра комбинация, отколкото като романтична двойка. Публична тайна обаче е това, че почти през цялото време на отношенията им Алекс е флиртувал с множество други жени.

Причината латино дивата изобщо да остане толкова дълго под един покрив с бившия бейзболист били децата. Близнаците на Дженифър и двете дъщери на Алекс Родригес имали много силна връзка и се чувствали щастливи заедно, пишат американските таблоиди.