Виктория Бекъм и Никола Пелц се събраха в Париж

Откакто Бруклин Бекъм и Никола Пелц отпразнуваха сватбата си, слуховете за някои разногласия между модела и Виктория Бекъм стават все по-настойчиви. Днес обаче изглежда, че мирът между двете дами се е върнал, поне от това, което ни показват снимките, направени по време на Седмицата на модата в Париж. Очевидно Виктория Бекъм и Никола Пелц са заедно, щастливи и усмихнати.

Изображенията бяха споделени и от самата дизайнерка, която публикува няколко кадъра от моднотото шоу на VB пролет/лято 2023 г. от Седмицата на модата в Париж. На тях виждаме съпруга й Дейвид с децата им Харпър, Ромео и Бруклин. И не на последно място, Никола, която вече официално влезе в семейство Бекъм.

Присъствието на Бруклин Бекъм беше много важно за Виктория

Нейното модно шоу в Париж отбеляза и дебюта й на Седмицата на модата във френската столица, където марката й никога не е взимала участие досега.

Остава да подчертаем, че случилото се по повод ревюто е първата среща /поне публична/ между Никола и Виктория, откакто тръгнаха слуховете за съществуващо напрежение между 27-годишната съпруга на Бруклин и свекърва й. Говори се, че търканията помежду им са породени от факта, че Пелц не се е допитала по Виктория относно избора на булчинска рокля за нейния най-важен ден.

Това, разбира се, е информация, която никога не е била потвърдена, а дори напротив. Клюките бяха отречени от самия модел, който в хода на интервю изясни какво наистина се е случило по отношение на предполагаемата драма, която се е породила между нея и Виктория.

„Мислех да нося една от булчинските й рокли и бях много развълнувана, че мога да покажа дизайн, създаден от бъдещата ми свекърва. Мислех, че това ще бъде толква красива история!“, каза 27-годишната дама преди да добави: „Но тогава Виктория се обади на майка ми и каза, че нейното ателие не може да се справи с тези срокове.“

Неочакваното събитие принуждава Никола да „се върне“ назад към роклята на Valentino, като по този начин предизвика клюки за предполагаема вражда с Виктория Бекъм. „Когато чета статии, в които се твърди, че не съм възнамерявала да нося рокля на Виктория, се чувствам наранена“, заключи моделът, отричайки каквато и да е лоша мисъл към 48-годишната си свекърва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм ще участва в Седмицата на модата в Париж