Виктория Бекъм ще участва в Седмицата на модата в Париж

Британската дизайнерка и бивша звезда на Spice Girls, Виктория Бекъм е представяла свои колекции на Седмицата на модата в Лондон и Ню Йорк. Но поради пандемията нейният бранд не е участвал в ревюта през последните години и сега ще се завърне грандиозно с първото си участие в Седмицата на модата в Париж, която започна преди само два дни.

За да обяви сензационната новина, самата Виктория качи сладка публикация в своя Instagram. Може би вече сте видяли снимката от детските години на звездата, под която стои надписът: „Седмицата на модата в Париж ме вика“.

Последното модно шоу, на което Бекъм участва бе в Лондон през февруари 2020 г. Но тогава присъствието й определено отстъпваше, поради високите разходи, които затрудняват дефилирането на живо.

Виктория Бекъм се присъедини към лондонската програма през 2018 г., за да отпразнува 10-годишнината на бранда си, след няколко години дефилета на колекциите й в Ню Йорк.

Момент на метаморфоза за Виктория Бекъм

„Винаги е било моя мечта да участвам в Седмицата на модата в Париж“, каза дизайнерката по време на предварителен преглед на колекцията си за пролетта на 2023 г. „И сега е точният момент. Това е силен период за марката и аз съм много развълнувана“, допълни още Виктория.

Шоуто в Париж е грандиозно. И въпреки че Бекъм не навлезе в подробности за дизайните, които ще видим, сигурни сме, че ще бъдат повече от специални. „Чувствам, че това е истински момент, в който ще дадем на нашите съществуващи клиенти това, което искат. Но мисля, че достигаме и до по-младата аудитория“, сподели бившата спайска.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Victoria Beckham (@victoriabeckham)

За пролетта на 2023 г. тя ще ни изненада с дантелени детайли и латекс. Очакват ни дълги ръкавици, завършващи визиите на романтични рокли с волани. „Ще бъде много прозрачно и ще станете свидетели на истинско намигване към 90-те години на миналия век“, каза още Виктория Бекъм.

Е, очакваме с нетърпение да видим какво ни е подготвила британската дизайнерка.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Любимата рутина на Виктория Бекъм