Звезди : Горещи новини05 ОКТОМВРИ 2022

Виктория Бекъм и Никола Пелц се събраха в Париж

Майката и съпругата на Бруклин Бекъм се появиха отново заедно след слуховете за омраза помежду им. Край на враждата ли е това или пък поредното прикритие?

Откакто Бруклин Бекъм и Никола Пелц отпразнуваха сватбата си, слуховете за някои разногласия между модела и Виктория Бекъм стават все по-настойчиви. Днес обаче изглежда, че мирът между двете дами се е върнал, поне от това, което ни показват снимките, направени по време на Седмицата на модата в Париж. Очевидно Виктория Бекъм и Никола Пелц са заедно, щастливи и усмихнати.

Откакто Бруклин Бекъм и Никола Пелц отпразнуваха сватбата си, слуховете за някои разногласия между модела и Виктория Бекъм стават все по-настойчиви.

Изображенията бяха споделени и от самата дизайнерка, която публикува няколко кадъра от моднотото шоу на VB пролет/лято 2023 г. от Седмицата на модата в Париж. На тях виждаме съпруга й Дейвид с децата им Харпър, Ромео и Бруклин. И не на последно място, Никола, която вече официално влезе в семейство Бекъм.

На тях виждаме съпруга й Дейвид с децата им Харпър, Ромео и Бруклин.

Присъствието на Бруклин Бекъм беше много важно за Виктория

Нейното модно шоу в Париж отбеляза и дебюта й на Седмицата на модата във френската столица, където марката й никога не е взимала участие досега.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от David Beckham (@davidbeckham)

Остава да подчертаем, че случилото се по повод ревюто е първата среща /поне публична/ между Никола и Виктория, откакто тръгнаха слуховете за съществуващо напрежение между 27-годишната съпруга на Бруклин и свекърва й. Говори се, че търканията помежду им са породени от факта, че Пелц не се е допитала по Виктория относно избора на булчинска рокля за нейния най-важен ден.

Присъствието на Бруклин Бекъм беше много важно за Виктория

Това, разбира се, е информация, която никога не е била потвърдена, а дори напротив. Клюките бяха отречени от самия модел, който в хода на интервю изясни какво наистина се е случило по отношение на предполагаемата драма, която се е породила между нея и Виктория.

Клюките бяха отречени от самия модел, който в хода на интервю изясни какво наистина се е случило по отношение на предполагаемата драма, която се е породила между нея и Виктория.

„Мислех да нося една от булчинските й рокли и бях много развълнувана, че мога да покажа дизайн, създаден от бъдещата ми свекърва. Мислех, че това ще бъде толква красива история!“, каза 27-годишната дама преди да добави: „Но тогава Виктория се обади на майка ми и каза, че нейното ателие не може да се справи с тези срокове.“

Неочакваното събитие принуждава Никола да „се върне“ назад към роклята на Valentino, като по този начин предизвика клюки за предполагаема вражда с Виктория Бекъм. „Когато чета статии, в които се твърди, че не съм възнамерявала да нося рокля на Виктория, се чувствам наранена“, заключи моделът, отричайки каквато и да е лоша мисъл към 48-годишната си свекърва.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Виктория Бекъм ще участва в Седмицата на модата в Париж

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Пол Форман: Новият французин в актьорския състав на „Emily in Paris“
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Пол Форман: Новият французин в актьорския състав на „Emily in Paris“

Очакваме новия сезон на сериала на 21 декември в Netflix.

Принц Хари се превъплъщава в Спайдърмен за добра кауза
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Принц Хари се превъплъщава в Спайдърмен за добра кауза

Херцогът на Съсекс напомни на сираците на войници, че Коледата без родители може да бъде много трудна, но не трябва да се чувстват виновни, ако се забавляват, защото това биха искали майките и бащите им.

Красотата на любовта между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Красотата на любовта между Суки Уотърхаус и Робърт Патинсън

Популярните актьори са заедно от 2018 г., но живеят далеч от клюките, с някои редки изключения.

Джордж Клуни: Грижовният съпруг, който се грижи за роклята на Амал
Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2022

Джордж Клуни: Грижовният съпруг, който се грижи за роклята на Амал

Актьорът привлече вниманието за пореден път на червения килим на The Kennedy Center Honors.