Дженифър Лопес и Алекс Родригес са се разделили

След две години брак Дженифър Лопес и Алекс Родригес са избрали да се разделят?

Това твърдят множество източници на медиите отвъд Океана. Близки на двойката споделят, че връзката им отдавна не е била такава, каквато е била преди, и раздялата е настъпила постепенно.

“Те са много обвързани с работата върху своите бизнеси, затова не беше бърза раздяла. Отне много време двамата дори да започнат да разнищват нещата”, споделя източник на People.

Двойката е последно виждана заедно на 1 март в Доминикана, където в момента Дженифър снима филм. От посещението си там те споделиха и романтични кадри заедно, които по нищо не издават, че е имало проблеми в рая.

Макар и да очакваме тепърва официално потвърждение от който и да е от двамата, разбираемо е връзката им да пострада, след като се е наложило да отложат сватбата си многократно заради пандемията.

В интервю пред Elle Дженифър Лопес споделя, че вече два пъти са планирали сватбата си, но е трябвало да се откажат. “Отложихме сватбата и оттогава не сме говорили за това. Няма нужда да бързаме. Искаме да направим нещата по правилния начин”, разкри певицата по време на интервюто, което се проведе в началото на годината.

Дженифър Лопес се съмнявала в Алекс

Миналия месец в медиите циркулираше слухът, че Алекс е изневерил на Дженифър с актрисата Мадисън Лекрой. По-късно както тя, така и Алекс опровергаха слуховете, но по темата продължава да се говори.

Джей Ло и Алекс са заедно от 2017 година и се сгодиха през 2019-а. Тогава Родригес падна на едно коляно на плажа на Бахамите с пръстен за 1.75 милиона долара.

Popular