Списъкът с бившите на Дженифър Лопес

Родена на 24 юли 1969-а, на прага на юбилея си Дженифър Лопес е готова за четвъртия си брак. Латината има доста пъстро любовно минало. Освен трите й брака, то включва някои от най-големите имена в шоубизнеса.

Дженифър никога не се е срамувала от факта, че е истинска романтичка и че вярва в любовта и търси своя единствен мъж. Дали най-после го е открила в лицето на Алекс Родригес? Защо пък не. И докато очакваме датата за предстоящата сватба, решихме все пак да направим един recap на романтичното минало на Джей Ло досега.

Годежният пръстен на Джей Ло струва 1.75 милиона

Крис Пачело

В по-младите си години Дженифър залита по лошите момчета. От 1992 до 1994-а тя има връзка с Крис Пачело, който се признава за виновен и е осъден за въоръжен грабеж.

Уесли Снайпс

Седем известни жени говорят за изневярата

Точно така, и Снайпс е в списъка. Малко хора помнят този епизод от живота на Дженифър, но тя действително има връзка с екшън звездата и то почти в продължение на една година. Запознават се на снимките на филма Money Train, но в крайна сметка пътищата им се разделят.

Оджани Ноа

Скорострелният романс, завършил със сватба, приключва с истинска война между Дженифър Лопес и първият й съпруг. С Оджани Ноа се запознават през 1996 г. и само след десет месеца се женят. Сватбата е на 22 февруари 1997-а.

Ноа започва работа в ресторанта на Дженифър Madre’s, но от там го уволняват и той завежда дело срещу известната си съпруга. След това двамата постигат споразумение, което включва клауза за конфиденциалност и забранява на Оджани да издава подробности за връзката си с Дженифър. Той в последствие го нарушава и тя на свой ред завежда дело срещу него…

Злополучният им брак завършва окончателно на 1 март 1998-а, когато излиза съдебното решение за развода.

Убийствена страст, но нито един оргазъм – Мики Рурк и Каре Отис

Пъф Деди

В периода 1999-2001 Дженифър Лопес и рапърът  Пъф Деди са двойка. Успяват да скрият този факт през първите месеци на връзката си, за да я предпазят от медийната инвазия, която неминуемо ще последва.

И двамата явно гледат на отношенията си сериозно, но се оказва, че „Пъфи” е по-лошо лошо момче, отколкото на романтичната Дженифър й се иска. Разделят се скоро след инцидент, при който рап звездата и охраната му участват в разправия в заведение и накрая и той, и Дженифър са арестувани.

Истината за раздялата на Кейт и Уилям през 2007-а

Крис Джъд

Вторият брак на Дженифър продължава само осем месеца. Тя се запознава с танцьора Крис Джъд на снимките на клипа към Love Don’t Cost a Thing, женят се през септември 2001-а и се развеждат през май на следващата година. След още няколко месеца разводът им е финализиран официално.

Бен Афлек

Преди да има Бранджелина, имаше Бенифър. Дженифър Лопес и актьорът Бен Афлек бяха звездната топ двойка, след като се влюбиха на снимките на филма Gigli. По онова време Лопес все още е омъжена за Крис Джъд, но е наясно, че бракът й се разпада, затова решава да последва зова на сърцето. С Бен са любимци на публиката – красиви, с блестяща кариера и очевидно влюбени. Планират и сватба.

Нещата обаче се разпадат, а сценарият е добре познат на Джей Ло. Първоначалният чар на лошото момче се превръща в бреме. Бен има проблеми с алкохола и хазарта и редовно осъмва в някой бар с мъжка компания, което в крайна сметка завършва с отменен годеж и раздяла през 2004-а.

Крадлите на мъже в Холивуд

Марк Антъни

Огнената Лопес се хвърля с главата напред в следващия романс – както вече видяхме, че е типично за нея в онзи период. В същата година, в която отменя годежа с Бен Афлек, тя се жени за колегата си Марк Антъни, и то след само два месеца връзка. Двамата все пак се познават отпреди това и са приятели. И отношенията на Дженифър и Марк се оказват по-стабилни от всичките й предишни връзки.

За това допринася и фактът, че двамата се подкрепят в работата си и обичат да творят заедно. Те снимат филма El Cantante (2006) и взаимно участват в музикалните си проекти. Четири години след сватбата им се появяват близнаците Макс и Емме. Уви, през 2011-а двамата обявяват, че по взаимно съгласие слагат край на брака си, а разводът е финализиран през 2014-а. Хубавото е, че Джен и Марк запазват прекрасни приятелски отношения.

Каспър Смарт

Нестандартните трикове за красота на звездите

С младия танцьор и хореограф Дженифър се среща от 2011-а до 2016-а година, макар че в началото никой не очаква „момчето-играчка” на суперзвездата да се задържи толкова дълго. Каспър се сближава с децата на Дженифър и на практика няколко години четиримата живеят като семейство. Огромната разлика от 19 години между Лопес и приятеля й обаче в крайна сметка натежава и след няколко раздели и събирания всеки окончателно поема по собствен път.

Дрейк

Аферата между двамата е кратка – само около два месеца, но въпреки това те решиха да се официализират като двойка с общо селфи в Instagram. За Дженифър Лопес обаче разумът бързо надделява – разликата от 18 години между нея и рапърът не оставя място за надежда, че между тях може да се получи нещо дългосрочно.

Любимото упражнение на Джей Ло за плосък корем

Hero SliderPopular