В кралското семейство не знаели за съобщението на Меган и Хари. “Обидата е голяма!”

Кралица Елизабет II и останалите членове на кралското семейство не са били информирани, че Меган и Хари ще съобщят за отделянето си.

Оказва се, че неочакваният анонс е истински бунт от страна на Меган и Хари срещу кралските порядки.

Двамата не са предупредили никого, че са взели окончателно решение и че планират да го съобщят публично. “Обидата е голяма”, разкриват източници на списание People. “И всичко това можеше толкова лесно да бъде избегнато”.

Меган Маркъл: “Не искам хората да ме обичат”

Принц Хари: “Жена ми става жертва на същото, което погуби майка ми”

Междувременно кралица Елизабет II индиректно потвърди, че не е знаела за плановете им да направят официално изявление.

Няколко часа след техния изненадващ ход, тя оповестни следното:

“Разговорите с херцога и херцогинята на Съсекс по този въпрос са на много ранен етап. Ние разбираме тяхното желание да изберат различен подход, но това са много сложни казуси и разрешаването им ще отнеме време.”

В двореца са силно разочаровани и обидени и от това, че съобщението е било изпратено с официален имейл от Бъкингамския дворец. В същото време решението е лично и не е било редно да го комуникират чрез официална кореспонденция от името на двореца.

Дни след завръщането си от Канада, Меган Маркъл и принц Хари съобщиха официално, че “се оттеглят от ролята си на “високопоставени” членове на кралското семейство” и че стават финансово независими. 

Те ще продължат да подкрепят кралицата и да изпълняват задълженията си към своите официални патронажи във Великобритания, но ще разделят времето си между Острова и Северна Америка. Още за решението им научете тук.

Меган Маркъл с визия, която предизвика коментарите на британците

 

Hero SliderPopular