Цялата истина за връзката на Травис Скот и Кайли Дженър

Кайли Дженър е използвала Травис Скот, за да има бебе и да задържи интереса към личния си живот.

Това е един от многото слухове, които циркулират за връзката на Кайли с бащата на детето й.

Макар да беше относително кратка, тя беше точно толкова сложна. Кайли и Травис Скот започнаха отношенията си в мига, в който тя за пореден път беше скъсала с бившия си Tyga. Няколко месеца по-късно създателката на Kylie Cosmetics вече беше бременна.

Изневерил ли е Травис Скот на Кайли Дженър?

Кайли Дженър и Травис Скот започнаха връзката си през април 2017-та, а дъщеря им Сторми се роди през април 2018-та. А още през следващата година Травис и Кайли обявиха, че се разделят.

Медиите отвъд Океана пишат, че в началото Кайли просто искала да натрие носа на бившия си. “Между нея и Tyga винаги всичко беше толкова сложно”, казват приятели на Дженър. И доказателството за това дойде от самия Tyga, когато научи новината за бременността на Кайли Дженър. “О, не, това бебе е от мен!” – написа тогава той в социалната мрежа, добавяйки няколко емоджи дяволчета, като по-късно изтри поста си.

Кайли Дженър потвърди: Сексът е по-добър след раждането

Освен да накара Tyga да ревнува, Кайли много искала и да има дете. Тя е заявявала много пъти, че иска да бъде млада майка.

От съвсем рано тя активно помага на по-големите си сестри в отглеждането на техните деца и това не само събудило родителския й инстинкт, но й я накарало да осъзнае, че бебетата носят огромна популярност.

Затова не й било трудно да се реши да забременее от Травис на толкова ранен етап от връзката им. Кайли била наясно, че едно дете ще й помогне да задържи огромната си популярност по-дълго.

Кайли Дженър спечели първия си милиард, но светът не се радва за нея