Кайли Дженър потвърди – сексът е по-добър след раждането

Всички сме чували, че след раждането сексът страда най-много. Кайли Дженър обаче смята друго – за нея и Травис е точно обратното.

Миналата година по това време Кайли Дженър се появи на корицата на Forbes като най-младия милиардер в света, създал парите си сам. Тази година тя отново е на корицата на голямо списание, този път обаче на Playboy.

Това, разбира се, предизвика много коментари – не всеки ден милиардер се съблича за списание. Но интервюто й за изданието привлече още повече вниманието на феновете й. В него тя и Травис говорят заедно за отношенията си както в леглото, така и извън него.

Кайли Дженър спечели първия си милиард, но светът не се радва за нея

“Много хора твърдят, че след появата на бебе в семейството, сексът става по-лош, но смятам, че в нашия случай е точно обратното”, Травис заявява в един момент от интервюто, а Кайли потвърждава през смях – “Да, със сигурност опровергахме слуха.”

“Мисля, че можеш да запазиш искрата с половинката си и пак да си страхотна майка”, продължи Дженър.

И двамата споделят, че им харесва да бъдат родители. Прекарват по-голямата част от деня си, играейки си със Сторми, стига да нямат ангажименти около работата. Когато бебето заспи пък, обичат да гледат филми заедно в домашното си кино.

Бебето на Кайли Дженър е на корица в Саудитска Арабия