Кайли Дженър на среща с бившия?

Вчера Кайли Дженър беше забелязана да отива посред нощ в дома на бившия си, Тайга. Новината идва само ден, след като разбрахме, че тя и Травис си взимат почивка.

През последната седмица сякаш историята се преповтори – Кайли Дженър и Травис Скот говореха в интервю, че тяхната връзка е страхотна и няколко дни по-късно си дадоха “почивка”. С бившия на звездата, Тайга, стана абсолютно същото преди 2 години. И те внезапно решиха да си дадат почивка, малко след като се похвалиха със страхотната си връзка. В случая на Кайли и Тайга причината за раздялата се оказа изневярата на певеца с приятелка на Дженър.

Няма и ден, след като почивката между Кайли и Травис стана известна на света, и тя отиде да се срещне с бившия си посред нощ. Папараците я уловиха да слиза от син Rolls Royce, заедно с две приятелки.

Според източници на E! идеята за срещата е дошла точно от приятелките на Кайли. Те сметнали, че така най-много ще я разсеят от случващото се. Освен това, момичетата са искали да накарат Травис да ревнува.

Вероятно това е подействало, защото от всички бивши на Кайли, тя има най-дълга история с Тайга. Те излизаха от 2014 и скъсаха малко преди тя и Травис да започнат да се срещат. Дори според рапърът Сторми има шанс да е негово дете.

Кайли Дженър и Травис Скот са се разделили

Въпреки това връзката между Травис и Кайли е много по-стабилна, казват източници на сп. People. Според тях двамата скоро ще се съберат, но ще трябва да поработят върху проблемите си. Оказва се, че главната причина да си дадат почивка е различните им приоритети.

Кайли много искала да създаде голямо семейство и да си има второ дете скоро, но Травис не бил готов за подобна стъпка. Проблемите с доверието между тях също пречат за развитието на връзката им и това създавало още напрежение между двамата.

Кайли Дженър потвърди – сексът е по-добър след раждането