Том Холанд и Зендея хванати за ръце в Лувъра

Очарователната двойка се разходи ръка за ръка из галериите на известния музей по време на специалната си обиколка. Зендея и Том бяха облечени небрежно за ден, прекаран навън. Актрисата бе заложила на широка светлосиня блуза с навити ръкави, а косата й бе вдигната на кок с няколко пуснати къдрици около лицето. За аксесоари тя бе избрала чифт очила, черна чанта и малък фотоапарат. Точно като класически турист.

Холанд бе с риза с дълги ръкави на бели и черни райета, комбинирана с черни панталони. А косата му, както винаги, бе небрежно разрошена. Зендея беше във френската столица за Седмицата на модата в Париж, която приключи на 4-ти октомври. И изглежда е намерила време за туристически разходки, за да се наслади на романтични мигове с любимия човек.

Наслаждавайки се на Седмицата на модата, актрисата се появи на ревюто на Valentino Womenswear пролет/лято 2023 г. Тя бе облечена в прозрачен костюм по тялото и изключително стилен оувърсайз черен блейзър, комбинирани с високи токчета.

Любовта между Зендея и Том Холанд

Носеха се слухове, че популярните актьори започват да излизат почти веднага след като се срещат на снимачната площадка за първия филм за „Спайдърмен“. Нищо не бе потвърдено до юли 2021 г. Тогава те бяха забелязани да се целуват на светофар от папараци. От този миг Зендея и Том са по-открити относно връзката си, но все още са склонни да я пазят относително лична.

„И двамата не са от тези хора, които биха направили връзката си публична“, сподели източник. „Те са изключително затворени, когато става въпрос за срещи. Така че всички снимки, които излизат са много истински, защото те не предполагат, че около тях отново има фотографи“, допълни информаторът.

Зендея спомена Том Холанд в интервю точно след спечелването на наградата Emmy за представянето си в образа на проблемната тийнейджърка Рю в сериала „Еуфория“. След като бе попитана на кого е изпратила първа съобщение след победата, тя отговаря: „Е, не трябваше да изпращам съобщение на майка ми, защото тя вече е тук тази вечер, което наистина значи много за мен. Затова изпратих съобщение на гаджето си.“

Том Холанд и Зендея са една от най-обичаните двойки в момента и определено има защо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Зендея и Том Холанд с нова публична проява