Emmy 2022: От Зендея до Джулия Гарнър

Весела, празнична и лека атмосфера бе обзела 74-ото издание на наградите Emmy, най-важното събитие в американската телевизия. Церемонията се проведе в нощта между 12-и и 13-и септември в Microsoft Theatre в Лос Анджелис.  И обеща да се помни за дълго.

Лий Джунг-Джае, звездата от „Squid Game“, бе първият азиатец, получил наградата за „Най-добър главен актьор в драматичен сериал“, докато Зендея бе първата афроамериканка, която триумфира за втори път като „Най-добрата актриса“ в същата категория.

Зендея – визията на вечерта

Това определено бе нощта на Зендея, която спечели статуетката за „Най-добра актриса“ за телевизионния сериал на HBO – “Еуфория”. Така 26-годишната актриса се превърна в първата чернокожа жена и най-младата, печелила същата награда в историята на събитието.

Носейки рокля на Valentino и бижута на Bulgari, тя започна речта си, като благодари на HBO, продължавайки: „Най-голямото ми желание за „Еуфория“ бе да може да помогне за лечението на хора и просто искам да благодаря на всички, които споделиха историята си с мен.“

Тони Медина, фризьорът на знаменитости от Лос Анджелис създаде прическата на вечерта. Пухкавата висока конска опашка в стил Барби бе украсена с черна лента, точно като роклята. И, да, беше впечатляваща.

Гримът на актрисата бе създаден от Шейка Дейли, която определено знае как да подчертае естествената красота на Зендея, създавайки нежен грим в nude нюанси.

Джулия Гарнър с лека рок нотка

Освен Зендея, сред победителите не липсват важни имена като Джулия Гарнър, отличена за „Най-добра поддържаща актриса“ в сериала на Netflix – “Ozark”. Именно нея скоро ще видим и в ролята на Мадона.

28-годишната актриса остана вярна на прическата си, като показа къдрава пикси прическа, дело на фризьора Боби Елиът. Визията и бе създадена с продуктите на Stephen Knoll, идеални за дефиниране на естествените й вълни и придаване на обем на косата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Hung Vanngo (@hungvanngo)

За да засили изразителността на погледа й, гримьорът Уго Ванго създаде опушен грим в нюанси на бронз и блестящо кафяво с мини палитрата на Chanel Beauty.

И ето как следващите есенно-зимни тенденции започват да се открояват на червения килим на наградите Emmy 2022.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кейт Мидълтън официално е новата принцеса на Уелс

Hero Slider