Все още не сме превъзмогнали визията на Зендея за Valentino

Няколко дни след церемонията по връчването на наградите Emmy, с които Зендея написа история в кино индустрията, младата красавица пристигна на модното шоу на Valentino пролет/лято 2023 г.

Актрисата бе облечена в нежен гащеризон по тялото, съчетан с черно шито сако и веднага успя да привлече вниманието. Сред гостите на звездното събитие бяха още Елоди, Симон Ашли, Наоми Кембъл, Флорънс Пю, Никола Пелц и Бруклин Бекъм.

Озаглавена „Unboxing Valentino“, колекцията представена в Carreau du Temple, остави всички безмълвни. На модния подиум този път нямаше и следа от рокли, панталони, сака и поли, в цвят фуксия, който беляза 2022 г. Ревюто бе истински празник на уникалността на дрехите на Valentino.

Зендея в прозрачен гащеризон със скъпоценна бродерия

За да участва в парижкото модно ревю на Valentino, актрисата бе облечена в прозрачен гащеризон със скъпоценна бродерия. Определено това беше лайтмотив на колекцията, представена на Rue Eugene Spuller.

За да завърши аутфита, Зендея избра черен блезър, обсипан с пайети. Обеците рамкираха лицето й, подчертавайки много яркия грим на актрисата от „Spider-Man: No Way Home“.

Мнозина коментират, че този аутфит, състоящ се от блейзър и прозрачен гащеризон, може да се окаже най-добрият тоалет на Valentino, носен от Зендея от началото на творческото й партньорство, което я превърна в муза на римската модна къща.

Добре знаем,че актрисата е лице на модния бранд. В повечето си изяви тя носи прекрасните тоалети на Valentino, докато участва в кампаниите. Така че няма как да липсва на първия ред.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Новата цветна тенденция, в която се влюби Зендея