Приключенската комедия „The Honeymoon“ с Мария Бакалова

Prime Video придоби правата върху приключенската комедия “The Honeymoon” за Обединеното кралство, Франция, Германия, Бенелюкс, скандинавските страни и Източна Европа. Grindstone Entertainment Group ги заключи за САЩ и Канада. Notorious Pictures ще обхване Италия и Испания. В него ще вземат участие любими имена като Мария Бакалова, Пико Александър, Асим Чаудри и Лукас Браво.

Приключенско-комедийният филм „The Honeymoon“, озаглавен и продуциран от българската гордост Мария Бакалова, ще бъде разпространен в световен мащаб благодарение на горепосочените имена.

Дийн Крейг е сценарист и режисьор на филма, а освен Бакалова, в ролята на продуценти влизат и Гулиелмо Маркети от Notorious Pictures и Питърс Темпест от Tempo Productions.

“The Honeymoon” проследява младоженците Адам /Пико Александър/ и Сара /Мария Бакалова/, които се впускат в своя романтичен меден месец

Дестинацията е Венеция и се очаква всичко да върви по вода. Разбира се, пътуването им се проваля от най-добрият приятел на Адам, Бав /Асим Чаудри/.

Е, мечтаната почивка на влюбената двойка се превръща в истинска катастрофа. Лукас Браво, познат ни от „Emily in Paris“, също взима участие в снимките на филма, но все още нямаме подробности каква ще бъде ролята му.

„The Honeymoon“ бележи втората роля на Крейг като режисьор, след тази в „Love Wedding Repeat“ от 2020 г. Итало-британската комедия със Сам Клафлин, Оливия Мън и Дреда Пинто е продуцирана допълнително от Infamous Photos.

Джош Спектър договаря сделката за най-новия филм на режисьора, от името на Grindstone Leisure Group, с WWE Unbiased, от името на продуцентите.

Мария Балакова бе номинирана за „Оскар“ за актьорската си игра в „Borat Posterior Movie“. Това лято звездата следва да бъде видяна в „Bodied, Bodies, Bodies“ на А24. Лукас Браво пък ще вземе участие във филма на Джордж Клуни и Джулия Робъртс – „Ticket to Heaven“, който се очаква да излезе на екран в края на октомври. Пико Александър наскоро се появи в YA филма на Amazon – “The Sky is Far and Wide”.

Е, очакваме с нетърпение още любопитна информация за „The Honeymoon“. И разбира се, че ще я споделим с вас на мига.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Нов трейлър на „Bodies, Bodies, Bodies“ с участието на Мария Бакалова