Нов трейлър на „Bodies, Bodies, Bodies“ с участието на Мария Бакалова

Току-що пуснатият трейлър на „Bodies, Bodies, Bodies“ ни кара да го очакваме с все по-изострено нетърпение. Както виждаме добре, в тази ужасяваща комедия всички са заподозрени, с изключение на героя, изигран от Пийт Дейвидсън. А дали наистина е така?

Филмът е режисиран от известната нидерландска актриса Халина Рейн, известна с участието си в пиеси на Ибсен и Шекспир. „Целият ми живот е „Укротяване на опърничавата““, сподели тя по-рано тази година. „Помислих си, може ли малко да се позабавлявам?“

Създаването на нови контакти може да бъде трудно, особено когато приятелката ти иска да те запознае със своите богати и склонни към щури купони приятели. Мария Бакалова, взела участие в нашумелия филм „Борат 2“, ще научи това по малко по-заобиколен начин.

Ще заплатят ли цената на лудото парти приятелите от “Bodies, Bodies, Bodies”?

В последния трейлър на ужасяващата комедия ще видим, че лудите партита си имат цена.

Действието се развива в разкошно имение, където щури младежи остават без контрол от родителите си. Героят на Дейвидсън е домакин на партито през уикенда. След употребата на голямо количество алкохол и дрога, присъстващите на купона решават да играят играта „Bodies, Bodies, Bodies“. В нея нарочен „убиец“ се опитва да убие други играчи в тъмното.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Bodies Bodies Bodies (@bodiesbodiesbodies)

Идеята е да не бъде идентифициран от оцелелите. Играта обаче се превръща в истински кошмар, тъй като купонджиите започват да умират един по един. Приятелствата между Gen Z-ers се разпадат, докато се опитват да разберат кой от тях е отговорен за нарастващия брой на труповете в имението.

Как ли ще завърши тази ужасяваща комедия? Ще разберем ли кой е убиецът в приятелската групичка?

„Bodies, Bodies, Bodies“ ще излезе в кината на 5 август. Може да видите най-новия трейлър на филма тук.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

 

Hero Slider